Friday, December 31, 2010

新年快樂 !

No jouks! Jälle =.= pole ammu kirjutanud, parandan viga.

Algas siis uus nädal sellega, et plaanisime minna osalise klassirahvaga + Kaia, uiustama. No oli FUN, igaüks vedas siis ennast rongile, kes juba oli linnas see ootas. Uurisime pangast natuke raha ja siis läksime uiusväljale. Saime kõik ilusad oranžid uisud endale ja hakkasime cruisima. Vahepeal tuli Shneil mõte kulli mängida, no sai tehtud. Edasi mõtlesime ja käisime mõned söögikohad läbi: Kompressor, Hell Hunt, Mingi Iiri koht ja lõpuks istusime Vapianosse maha. Sõime ja mulisesime niisama seal. Mingiaeg kontakteerusin isaga ja trippisime edasi. Leppneeme külaliste juurde. Polnud neid ammu näinud, nemad samuti. Sealt tulime varsti tulema ja kodupoole. No teisipäev oli hullumaja :-/ Ärkasid üles, vbl sõid midagi ja hakkas peale üks suur igavus!!! No mitte midagi polnud teha. Hakkasime Cituga siis mingeid plaane rääkima ja mul tuli idee kinno minna, midagi ei paistnud tulevat, aga siiski parem kui kodus Facebook-i esilehte refreshida. Lõpuks panime endid valmis ja OOTASIME Saue bussi mingi 25 min äkki?!? Enivei, veits kiireks läks, aga peale saime ja kinno ka ( : Kinos vaatasime siis seda, kuidas Väiksed Fockerid kohtusid. Fun film oli jne, pärast helistas Dorisele Heidi ja kutsus Kalevisse jalkat vaatama - aastalõputurniir. No oli win!! Piletit ei pidand ostma ja saime nats jalkat vaadata. Edasi aga oli aeg hiline ja pidime viimasele rongile ennast sihtima, enne veel Hessist läbi (Jama koht!!). Siis olimegi kodus ja uurisime niisama seda uut (meiejaoks) oovoo-t. Mingi poolteist tundi vist olime seal. Nagu oleks veebikaamera just avastatud. No kodus, öösel, tegin veel süüa ja olin nsm. Järgmine päev (kolmapäev) oli kohe 12:30 paiku jõusaal meestega plaanis. Läksin kohe sinna ja OPS. Pärast tulin koju ja kokkasin esimest korda (vist) aasia kööki - tuli maitsev. Järgmine hetk võis mind leida voodist magamas. Mingiaeg helistas vanaisa ja kutsus appi - oli aiamaja ehitanud ja tahtis abi selle kokkupanekul - mõeldud tehtud. Hiljem proovisin õnne lotos - no WIN! Järgmine kord uuesti. Eile, ehk siis neljapäeval oli plaanis minna uuesti aastalõputurniiri vaatama Stefi ja Eskoga. Mõeldud, tehtud, linnas. Võtsime veel kerge Hessi ( mis siis, et ma ennist ütlesin, et see jama koht) ja kerge Summi - no WIN! Emm siis aastalõputurniirile GOAL-e vaatama. Ma väsisin kuidagi kähku ära ja tulmiegi üheksase bussiga sealt ära. Kodus tegin ulme söögi ja värvilisi ekraane uurima. Ühesõnaga nüüd on aasta viimane päev! Drifti karikasarja finaalini on jäänud 6 päeva ja autasustamiseni 60 päeva. Olge valvsad!! Ei sa ka ilma, et paneks soovid ja pühendused teele. Ehk siis HEAD VANA AASTA LÕPPU JA ULMELIST UUT!!

Cya, see you in new year!! ( :

Uisutamas

Helen tahtis poseeirda

Lepingu allkirjastamine

Sunday, December 26, 2010

In Burges

Hello,
Viimati kirjutasin siis kui ööö oli esmaspäev vist. Ühesõnaga teisipäeval käisin siis mustamäel driftimas ja nooo lõppfinaal on tulemas 5 jan. Edasi oli see, et järgmiseks päevaks oli mul ostetud ballipilet. Enneseda olime herr Simojuures soojendamas ennnast. No Asti pudeleid oli äkki 6? :-D  Noo läksime ballile, igast värki jne. Loosipaki sain ka nr 124 võitis siis suure paki Tacosid- päris head oli neid pärast süüa. Edasi õpetas Merka mulle mingid algelised tantsusammud selgeks ja sai ka jalga keerutatud. Pärast kutsus Taavi, mind helenit jne Vasja juurde, no igast värki oli jne. Isegi bändikas käisime, sain päris trumme mängida jne. No kojuminek oli külm, õnneks oli kabjarada ees :-D Kolmepaiku jõudsime koju ja läks ops magama suht kohe. Järgmisel päeval oli koolis AINULT aktus. Ronisime isegi kohale sinna, aga no tõesti, ainult veerand aulat oli õpilasi täis. Ega see aktus mingi suuremasi ka polnud. Edasi koju ja kohe magama edasi. Hiljem vist läksime suusatama. No tuli 99% ära, pole trennis ammu niimoodi tundnud. Edasi koju ja järgmine päev oligi jõululaupäev. Pole vist mingi 5 aastat jõuludeajal Sauel olnud. No oli kodus kerge eine ja siis niisama olek. Jõulud olid eriti rahulikud. Jõuluvanalt ei osanud midagi oodata ka, no ei taha midagi. Edasi oli laupäeval sugulastejuurde sõit jne. See Scarlett vms möllas ikka täiega jälle. Noo täna olid mingid võistlused Keilas. Jõlesitt rada oli, pehme ja värki. Meesteklassis oli koht seal 1 koht peale kümmet. Edasi tulin koju, sõin ja tõmbasin magama ära. Üldse viimaselajal magan nagu maeitea kes :) NIIHEA lihtsalt. Tulin mingi kolmest koju nagu ütlesin, sõin magasin SEITSMENI ja siis läksin alla ja vaatasin, et JÄLLE saab süüa, kuna see aga oli niihea veiseliha, siis ikkagi sõin. Siis käisin korra poes, et veitsa manchi ja koju Home Alone 4 vaatama. Siis vaatasin veel ühe filmi ära - In Burges, no ma ei teagi nüüd, loodan, et saan magada :-D Enivei, kirjutab uuesti millalgi, tean, et see polnud just kõigemahukam postitus, aga siiski.

Tsauh!! :-)

Monday, December 20, 2010

Mul on Volksil uued kummi! (rehvid)

Jouks, pole jälle maeiteamisajast kirjutand, piinlik lausa.... Nüüd on aga millest kirjutada ka. Noo enamvähem muud ei mäleta, kui seda, et neljapäev ja reede oli ILGE uni. Reedel isegi viilisin tunniplaani ja läskin koju magama, sest oli tõesti vaja puhkust õhtuks. Reedel oli veel Kuritöö ja Karistuse töö ka - njah... Reedel siis magasin kodus kuni Citu helsitas  ja ajas üles -.- Edasi vaatasin filmi nats, lootsin magama jääda no ja siis hakkasin valmistuma. Helistas Nils, et ma talle kingad kaasa võtaks jne. Sättisin, tegin süüa ja panin kõik paika. Siis tulid Helis, Helise ema ja Raili ning võtsid mu peale, edasine suund oli Saue Kaubamaja. Tekitasin oma osalusega Mortenile ~650 kroonise arve ja autosse :) Edasi läksime litsimajapoole pidu panema :-D Win!! Noo läksime sinna, andsime oma ägeda luku üle jaa läks pidu lahti. Valisin endale kohe ühe crib-i ka välja, külastajaid oli vist palju. Noo see pidu oli MEGAA, Junn sai 18!!!!! Täitsa elus pidu oli. Palju rahvast, isegi igaühega ei jõudnud rääkidagi. Vahepeal kutsus Ayron mind Statoili kaasa, et nats Cocat Black Velvetile peale võtta. Tripisime siis sinna, vähe targemas konditsioonis poleks viitsind aga siis oli jah.... Statoilis pole kunagi varem vist niimoodi räusanud. Igatahes kui me tagasi hakkasime minema, siis kukkus see meil Rimi ees maha ja oligi vsjo... No siis läksin tagasi jaaa.... JAH pidu oli. Hea oli, et keegi pilte tegi, nägi kus käisid. Mingiaeg sain teada, et Takso maja ees ja olingi sees :) tüdrukud tellisid, minaeitea. Noo taksosõit oli jah... KUIGI Sauele 135 KROONI mitte €, haige no. Aga samas taksos oli ka VÄGA paha, niiet jah juhtus üht-teist. Sauelejõudes olin ma suht jahh, ei suutnud endatänavaotsas maha minna =.= Igatahes trippisin koju jaa JAH no oli selline õhtu. Hommikul oli raske igasuguseid kiiremaid liigutusi teha, kuid ma elasin selle üle :-) Päevapeale käisin veel suusatamas ja õhtul Simmeri poole. Seekord võtsin ainult Valge Klaari, sellest piisas ;-D kuulsin veel hullusi mida ma tegin eelmine õhtu ja värki. No oli meeldejääv nv. Pühapäeval nsm kodus koristasin ja värki. Esmaspäeval oli koolis mingi RÄIGE keemia töö, no pmst klassipeale ehk 3 saame. Edasi kirjutasime reporti jaa läksime psühosse. Homme mõtlesin Mustamäele drifitma minna ja nsm unistada. Vaatab mis edasi saab!!


Lükkan paar jõululuuletust ka (LABASED ON, aga naerma ajas)


Tsaukaaa!!!! :)




Jõuluvana suur ja paks,
Habe hall ja hambaid kaks.
Sõitis uhke saaniga,
Kohvikusse daamiga.

Talvel tihane sööb pekki Aednik-pede pügab hekki,
Jõuluvana korstnas kinni Tatid mängivad 5-te minni 
Artur Kravets paneb peeru Kui ta saab noaga neeru, 
Mina mängin GTA´d Iraagis sitta täis on maad 
Õues väike sitt lööb pilli Jumal taevas sügab tilli, 
Parte söödab vanamutt, Omal püksis räige tutt, 
Jumal taevas persse kukkund, Oma pasa sisse uppund,
Pea ta ajab sitapotti, Öösel kepib karu-otti 
 Vahepeal siis sügab kotte Peale seda nikub rotte 
Kondosse ta ei kasuta Sest niimoodi saab tasuta 
Jõuluvana tuleb juba, Kuid mul kusine on tuba, 
See on minu jõulurõõm Kuid parem oleks õlle sõõm.



Wednesday, December 15, 2010

fuck me, i'm famous

Jouuuks,
Noo uus nädal, uued tuuled. Esmaspäeval midagi eriti uut ei juhtunud. Teisipeäval kojutulles magasin, tegin suuski ja trenni. No tõesti, Saue LV, võiks sellele Tänavapuhastuse AS-ile öelda, et tõmmaku teed puhtaks!! Vastik on sõita, vedrustus kannatab :-/ Enivei, siis vaatasin kergelt matat jaa magama ära. Vahepeal olen oma sõrmuse ära kaodanud :'(, andke teada kui leiate!! Noo teisipäeval koolis niisama olek ja musas laulsime, missest, et sõnad leidsin siis, kui laulu kaks viimast takti kõlasid - norm. No täna siis, raske ärgata ja kõik jutud. Venes saime teada, et peame mingi reklaami tegema WIN!! --.-- Edasi oli vabamata jaa siis suusatamine + töömata otsa. Kreek suutis ikka parajad ülesanded keerata meile. Edasi tulime koju jne. Kodus magasin vist, öö 20 min?? Ja panin linnapoole edasi. Bussipeal olid veel Ayron, Sheep, Triin ja Kiti. No proovisin raamatut luugeda - 2 lehte, edasine ajaviide oli mu uue iPodi vaatamine ja uurimine bussis, Chip vist tellis ka ära endale selle. No linnas viisin fotoka puhastusse ja lõõgastusin Vapiano pizzat süües ja raamatut lugedes. Edasi sain autoga ja emaga kokku ja läksime Roccast läbi. Tahtsin sealt 3.5mm --> 2'3.5mm juppi endale, sain, aga läks veits pikemalt :-P Vaatasime mulle ühed uued pidulikumad püksid ja mingi mütsi valisin ka mantli juurde. Edasi mõtlesin, et kuna ARK on tulemas, siis proovin Mustamäe ARK-i platsil kergelt külgboksi ja jutte. Sttgi, torbikuid ja värke polnud, no siis harjutasin külglibisemist autoga, teistsuguse massijaotusega auto oleks võinud tol hetkel olla, OLEKS olnud parem, agano edasi vurasin koju. Täna ostsin veel endale lofti ballipileti, vaatame mis saama hakkab :-P Heleniga kerged plaanid on, vaatame. Nüüd testin kuidas mul eestikeele reeglid pähe jäävad ja naudin und :-)

Jällekirjutamiseni...

Sunday, December 12, 2010

Indus-Kange-Kõrbes-Vastutuules, kus vastasvõistkond oli pärit BERMIST!!

Jouu, pole ikka kaua-kaua kirjutanud...
No kolmapäeval oli teiseks tunniks, teist tundi ka polnud, great -.- Okei oli lühem koolipäev jne. Pärast pidi jõusaal olema, aga magasin kodus niikaua, et ei läinud. No siis rääkisin veel vanematega jne. Edasi vist magasin jne. Õppida järjekordselt polnud midagi. Neljapäeval kooli ja kõik värk. Väga ei mäleta koolist midagi. Pealeseda jälle koju magama ja suht õhtuni täiesti 4 seina vahel. Õhtul hakkas mingi spämm pihta, et õues torm jne. Eriti ei usukunud, oleks võinud. Reedel magasin sisse -.- 7:35 oli Erko uksetaga ja lendas sisse. Ütles, et kooliteel on sahk põiki ja kooli ei pea minema. No olime veits siin, läksime kooli putru sööma ja olime mingites tundides, pmst oli hea, et arvuti kaasas oli. Koolis haudusime plaane, et kinno minna. No pealekooli läksimegi siis Eskoga kinno, sest teised kõik feilisid ja ei tulnud -.- Kojusõites tuli bussipeale veel Ki xx u ja helistas Helis, et võiks õue minna. Sauelejõudes pakkisime endid sisse ja läksime õue - Mina, Helis ja Esko. Sumpasime lumes jne ülihea oli :-) No läksime veel Rax-i juurde ja värki, pidime seal vähe olema, aga TAJOOBA olime, kusjuures koguaeg jopedega ja värki. Kojuminnes oli hirmus uni ja sinna ma jäingi. Ärkasin sõnumipeale, Iss saatis sõnumi, et nad juba Kopenhaagenis ja tulevad kohe koju. Noo ma ei saanud, helistasin kohe, et nad mulle Bilareid tooks :-) juba otsas, hihihih. No siis koristasin ja värki ja olidki vanemad kodus :-) Läksime kohe suuskama isaga ja värki. Noo vanematelt sain ikka pudi-padi ka. Pärast läksime tuttavatele külla ja sealt läksin edasi Karli poole. Olime nats ja tulime tulema. Pühapäev on suht selline - kodusolemine olnud. Tuli suht lühikene postitus aga siiski tegin ära. Vaikselt mõtlen siin juba järgmisele nv-le mwhahaha...

Tsaukaaa..

Wednesday, December 8, 2010

f(t) = 1 2 a0 + 1X n=1 fan cos n!t + bn sin n!tg

Jouks..
Viimased päevad on tihedamad olnud kui muidu :-)
Esmaspäeval tulime kõik esimeseks tunniks ja oli inimeseõpetus, edasi kõik tunnid jne. Saime varem ära koolist = 6 tundi. Kojuminnes läksin vist magama. Siis helistas Johnny,  trippisin temajuurest läbi ja sain Hansuga kokku. Läksime Nikonschool koolitusele. Räägiti siis põhitõed ja hakkasime klõpsima. Tallinna panoraami jälle ei õnnestunud teha, ilma nahka läks kõik. Blue motion timing peab hea olema ;-) Siis tulime koju ära, panin ühe pildi kokku ja pmst lugema ja magama ära. Õppida nagu polnudki!! How cool is that??  Teisipäeval oli no täitsa common päev. Midagi muud nagu meelde eriti ei jäänud, et kõik kiled sain maha müüdud jaa laulsime jõululaule muusikas. Eskoga tegime keemias plaane, et mida tootma hakata, et me saaks endale iPod touch 4 gen raha kokku, ideid oli niipalju, aga no igale tuli öelda, et tõesti jalgratast pole uuesti mõtet leiutada. Pärast läksin koju, tegin suusad ja trenni ära. Tegime kiiremad KRP-d ja koju tagasi. Hakkasin kokkama, sõin mandariine ja lugesin. Avastasite ikka, et ma ei õppinud, sest polnud!! No kolmapäev joppas, et sai teiseks tunniks. Teine tund pidi olema venekeel agaaa no greatt!! Õps oli lahkunud meile ütlemata ja tund oli täiesti mõttetu, oleks magada tahtnud -.- Edasi oli humanitaariga ujumine koos ja peale seda olime väsinud. Kirjanduses hämasime niisama jne. Siis veen ajalugu ja crazyyyy mata otsa. Pealetunde läksime poistega pizzasse. Tõmbasime kõhud täis ja poekaudu koju tagasi. Kodus testisin ka seda uut facebooki spämmmi, no oleks võinud testimata ka jätta :-D Siis tegin klassikasuusad ja tempotrenni: EVI 50 min, EVII 10 min + 2 min SV, mingid tehnikaharjutused otsa ja koju tagasi. JÄLLE kokkasin ja sõin pelmeene. Spämmisin feisis, õppisin matat jaa tegin inkat, nüüd lugema ja magama!!

Tsa..

Trigonomeetria -.-

Nikonschool

Sunday, December 5, 2010

Tervitab soomlasi ja pakk pelmeene!

Morjensk,
Viimati kirjutasin siis reedest, teen nädalavahetusest ka kokkuvõtte siis.
Laupäeval ärkasin suht vara, noo ajasin suht kohe kargu alla jne. Noo sellest kõigest on juttu ka eelmises postituses. Ühesõnaga oli ilusa taevaga ilm ja oli mõte paari pilti pealinnas teha. Kahjuks aga selleksajaks kui ma minekuvalmis olin kadus see ilus selge taevas ja peale tuli ühtlane suur mass -.- Kontakteerusin siis Matsuga ja panime linnapoole ajama, mul polnud enda statiivi kodus -.- Seega oli hea, et Matsu seda laenas :-P Noo sai pilte tehtud ja koguaeg "uugatud" kuskile, panime igast asju uugama ja uugutasime niisama. Tagasiteel nägime bussis KI XX U-t!!!! Hiljem Sauele, kus möllasin piltidega jaa vaatasin filmi voodist, kuhu ma ka magama jäin. Pühapäeval siis lasin und ligi 12-ni, suht hea oli isegi. Ärgates uurisin vanaisa plaane, tegin süüa ja läksin linna oma statiivile järgi. Siis läksin veel poodi, ostsin manchi jaa läksime suusatama ära. Kui sai suusatatud, siis ütles auto "Please refuel!" damnn... peab jala käima :-D Siis koju, vaatasin selle vmg soovitatud filmi ära, Metsik noorus vms, suht imelik oli, aga samas äge ka! Noo, siis panin ahju sooja ja tegin juustu-viineri pirukaid ja hakkasin riigimehi vaatama. No hoia 1 ja viska 2 tõesti oli komöödiline osa!! Edasi tegelesin mataga, sõin jaa lugesin veits. Jätsin sellise huvitava kohapealt pooleli, et homme ka huvitav oleks :-) Edasi, eeee niisama olin vist jne, rääkisin vanematega, et kuidas läheb jne. Nüüd tulin pesust jaa siin olen, kirjutan!

Tsauh....

Tallinna laht


Pirita tee

Saturday, December 4, 2010

Raili

Heii...
Ehh, peaks nüüd jälle kirjutama, olen seda edasi lükanud ja hetkel selline aeg, et ei tea mida edasi teha, seega kirjtan vahelduseks. Kolmapäevast saati pole kribanud siis -.-

Kolmapäev:
Noo, algas päev kohe hullult! Geo õps väänas töö kaela ja järgnes kohe venes töö. Viimane oli chill, selline lebo ja värki, sain nelja. Edasi, mingid kirjandused, estad + kõik jutud. Viimane oli kehaline (L) kerge koss ja siis sammud kodupoole. Magasin veits jaa trenni ei läinud, sest olin viimase õhtu vanematega kodus. Päeval magasin niipalju, et öösel ei tulnud und ja oli selline vastik magamata öö.

Neljapäev:
Seekord olime keemias vähe vaiksemad :-D Inkas oli mingi sõnadetööö =.= vaikselt vihkan inkat juba. Edasi lõbusalt mata, 2 estat :-@ ja vene :-) Pealeseda kodus: magasiiiin!! :-) Niihea oli jälle. Siis panin sauna kütte ja kutsusin Tauri ja Kätlini siia. Uurisime poest mingid pizzad, krõpsud, pepsid ja tagasi koju. Tõmbasin sauna pizzat sööma ja niisama olema. Sai pikalt räägitud ja värki. Hiljem tuppa ja mingit eriti haige huumoriga filmi vaatama - Scott Pilgrim V.S The World. Noo tuli lõpuks uni ka. Mingiaeg enne ühte läksin Tauri ja Kätlin ära, ma tõmbasin magama.

Reede:
Hommikul oli raske ärgata :-( saunast väsinud siiski. Ärkasin ruttu, sain sõnumi, et Helen ei liitu minuga kooliteel ja siis ma olin, et what now?? Leidsin ühe särgi :-) tõmbasin selga, tegin piparmündikakao termoskruusi ja läbi lume sahiseva Waka Waka saatel kooli :-) cant be better!! Koolis mingid inka rasked süsteemid, KAKS matat!?! Jaa siis tõmbasime veel maiskonna ja esta ka otsa. Kuigi oleks võinud varem ka ära minna :-P Agano see selleks!! Peale maiskonda, siis läks ruttu igaüks oma koju jaa bussipeale. Mina, Cristen, Hans ja Esko läksime siis TEEVIIDALE. Saime igast teavet edasiõppimise suhtes ja nänni. Lõpus mõtlesime, et nüüd DAVAI!! Lähme ära, aga no tahtsime mingit nänni ka saada - helkurit ja kommi. Siis läks pikale juba - sõjakool + uuesti see keerlev auto jne :-D Ei saaks öelda, et sealoldud aeg mahavisatud oleks!! Peale Teeviita läksime Kristiinesse, kus toitis meid CHOPSTICKS, kõhud olid megatäis, Hans ostis veel endake ka touchi ja läksime kodupoole. Sauelejõudes tahtsime Eskoga mingi rahva õue ajada - kes tahtsis magada ja kellel oli külm :-/ Olin veitsa kodus, soendasin ennast ja läksime Maasu ja Sheebiga lofti. Noo seal oli fullhouse ja laulis Oss! Saime siis kolmepeale laua ja läks pasandöss. Kokku olime vist ming ligilähedale 3 tundi. Ime et me bän-i ei saanud, sest no me isegi ei ostnud midagi ja vahepeal oli terve laud vist seda küünlarasva täis :-D Lõpus lisandus loora ka meiega :-) nalja sai!! Tegime oma usu ja värki, Meka poole!! Siis trippisime koju ära, tõesti oli väss olla!! Kodus vaatasin selle Scott Pilgrimi lõpuni ja magama. Hommikul ärkasin suht vara ühe kõne peale ja nii oligi. Hakkasin uuesti Fast & Furious 4 vaatama, kuid jäin magama -.- Edasi ajasin kargu alla, tegin sooja glögi ja hakkasin blogi kirjutama!!
Bye fellas!