Saturday, December 4, 2010

Raili

Heii...
Ehh, peaks nüüd jälle kirjutama, olen seda edasi lükanud ja hetkel selline aeg, et ei tea mida edasi teha, seega kirjtan vahelduseks. Kolmapäevast saati pole kribanud siis -.-

Kolmapäev:
Noo, algas päev kohe hullult! Geo õps väänas töö kaela ja järgnes kohe venes töö. Viimane oli chill, selline lebo ja värki, sain nelja. Edasi, mingid kirjandused, estad + kõik jutud. Viimane oli kehaline (L) kerge koss ja siis sammud kodupoole. Magasin veits jaa trenni ei läinud, sest olin viimase õhtu vanematega kodus. Päeval magasin niipalju, et öösel ei tulnud und ja oli selline vastik magamata öö.

Neljapäev:
Seekord olime keemias vähe vaiksemad :-D Inkas oli mingi sõnadetööö =.= vaikselt vihkan inkat juba. Edasi lõbusalt mata, 2 estat :-@ ja vene :-) Pealeseda kodus: magasiiiin!! :-) Niihea oli jälle. Siis panin sauna kütte ja kutsusin Tauri ja Kätlini siia. Uurisime poest mingid pizzad, krõpsud, pepsid ja tagasi koju. Tõmbasin sauna pizzat sööma ja niisama olema. Sai pikalt räägitud ja värki. Hiljem tuppa ja mingit eriti haige huumoriga filmi vaatama - Scott Pilgrim V.S The World. Noo tuli lõpuks uni ka. Mingiaeg enne ühte läksin Tauri ja Kätlin ära, ma tõmbasin magama.

Reede:
Hommikul oli raske ärgata :-( saunast väsinud siiski. Ärkasin ruttu, sain sõnumi, et Helen ei liitu minuga kooliteel ja siis ma olin, et what now?? Leidsin ühe särgi :-) tõmbasin selga, tegin piparmündikakao termoskruusi ja läbi lume sahiseva Waka Waka saatel kooli :-) cant be better!! Koolis mingid inka rasked süsteemid, KAKS matat!?! Jaa siis tõmbasime veel maiskonna ja esta ka otsa. Kuigi oleks võinud varem ka ära minna :-P Agano see selleks!! Peale maiskonda, siis läks ruttu igaüks oma koju jaa bussipeale. Mina, Cristen, Hans ja Esko läksime siis TEEVIIDALE. Saime igast teavet edasiõppimise suhtes ja nänni. Lõpus mõtlesime, et nüüd DAVAI!! Lähme ära, aga no tahtsime mingit nänni ka saada - helkurit ja kommi. Siis läks pikale juba - sõjakool + uuesti see keerlev auto jne :-D Ei saaks öelda, et sealoldud aeg mahavisatud oleks!! Peale Teeviita läksime Kristiinesse, kus toitis meid CHOPSTICKS, kõhud olid megatäis, Hans ostis veel endake ka touchi ja läksime kodupoole. Sauelejõudes tahtsime Eskoga mingi rahva õue ajada - kes tahtsis magada ja kellel oli külm :-/ Olin veitsa kodus, soendasin ennast ja läksime Maasu ja Sheebiga lofti. Noo seal oli fullhouse ja laulis Oss! Saime siis kolmepeale laua ja läks pasandöss. Kokku olime vist ming ligilähedale 3 tundi. Ime et me bän-i ei saanud, sest no me isegi ei ostnud midagi ja vahepeal oli terve laud vist seda küünlarasva täis :-D Lõpus lisandus loora ka meiega :-) nalja sai!! Tegime oma usu ja värki, Meka poole!! Siis trippisime koju ära, tõesti oli väss olla!! Kodus vaatasin selle Scott Pilgrimi lõpuni ja magama. Hommikul ärkasin suht vara ühe kõne peale ja nii oligi. Hakkasin uuesti Fast & Furious 4 vaatama, kuid jäin magama -.- Edasi ajasin kargu alla, tegin sooja glögi ja hakkasin blogi kirjutama!!
Bye fellas!

No comments:

Post a Comment