Sunday, January 30, 2011

"Küüned roheliseks"

JÄLLE pole mingi nädalaega kirjutand -.- aga siiski võtan kokku kuidagi selle teguderohke vms nädala.

Noo uudis oli siis see joonestamis tund. Täitsapekkis, ostin igast joonlaudu pabereid ja värke. Kolmapäeval oli esimene tund, tund läks jubekiirelt nagu 20 min. Igatahes saime teada mida osta vaja jne. Venes hakkasime siis keelenädala laulule sõnu mõtlema, Fjodor tegelt mõtles :-D suht ägedad isegi. Pluss tegime veel ajalehte ja värki. JESS kolmapäeviti on nüüd 6 tundi : ) Peale kooli läksime neljakesi lotot ostma, Helis on uus tulija. Seekord oli minu kord võita ja nii oligi, tuli nurkademänguga 6.22 € ära. Neljapäeval siis teiseks tunniks : ) Siis oli kirjanduses  töö -.- jaa viimane joonestamine. Peale kooli liikusin her Jun-i juurde - liikusime kergele fotoreisile (mis ebaõnnestus) ja edasi poodi. Võtsime mu lotovõidu välja, tegime uued Summid ja ostsime filmiõhtu tarvis manchi. Edasi oli koolis filmiõhtu, oli äge ja värki. Pärast viis Citu Saabiga koju mind :) Määrisin suusad järgnevaks päevaks, sestttt koolidevahelised harjukad olid. Reedel siis rääkisime direktorifa jutud selgeks, et toome võidu ära. Simo jäi kooli, toetas meid koolipinkides. Võit tuligi muide, tiimis olid: Mina, Oskar, Sander ja Kert. Siis oli juba reede, vurasime selle Padise bussiga Sauele ja oba. Kõht täis, 30 min und ja linna. Draamateatris etendus "Rahauputus" TÄIEGA hea oli. Ma ei saa aru, kes sellise segaduse välja mõtles :-D aga soovitan!! Järgnes restoran vanalinnas ja kodupoole. Olerexist juua ostes tahtis mingi vend, et ma ta linna viskaks, fo sho ma ei visand. Pärast tahtis hoopis Sakku, ma arvan, et ta tahtis hoopis kaineks. Edasi kiire uni, sest järgmine päev olid Harjukate tavadistantsid. Sealt tuli hõbe koju. ÖÖ, ei mäletagi mis edasi sai. No tegelt, liikusime Rocca korra, võtsin neljapäevase summi võidu välja, ehk uue pileti JAA sain 25 eeku, ehk 2 piletit ja nats raha peale : )  Edasi muud midagi. Pühapäev - idee pannkooke teha. Käisin poes ostsin manchi ja värki. Võtsin 2 Summi ka, sain mõlemast piletist 10 krooni, ehk teen 2 uut piletit varsti. Edasi cookisin pannkooke ja sõin neid juustuga, kondenspiima ja šokolaadiga. Mingiaeg läksin suuskama ja siis no koju, koristamine ja vbl õppimine ja värki, nagu pühapäev ikka. Täna oli jubemõnus päike ka!! See teeb päeva teistsuguseks kohe : ) Täna sõites hakkasin veel mõtlema, et varsti ( kuu aja pärast ) on see legaalne mul : ) Vähe ei oota juba :-D jaa no ma regasin Haanja Maratonile ka ära, kes liituks? Enivei, nüüd kohe öö ja magama minek. Homme hommikuvõimelmine 8:15 kuni 9:00 ja siis koolitunnid. Hoiab ühendust!!!

Tsauhhh :)


Monday, January 24, 2011

Ma ei taha mingit sisutühja pealkirja panna, sest siis see võtab selle ruumi lihstalt ära ja on mittemidagi ütlev pealkiri.

Joujouu!
Pole jälle ammu kirjutand, niipiinlik + palju toimunud ka veel. Noo viimane asi mida hästi mäletan on see, et käisime neljapäeval klassiga AHHAA keskuses. Täiega vinge oli. Näituse vms nimi oli Dialoog pimedas. Ühesõnaga meid tehti tunniks ajaks pimedaks, et saaksime osa pimedate elust. Meile anti see valge kaigas kätte ja siis läksime täiesti kottpimedasse ruumi. Esimene oli nagu park, olime, istusime uurisime prügikaste jne. Kogu värk käis käte kuulmise jne abil. Järgmine ruum sisaldas endast laevasõitu. Oli üks suur kast kuhu me sisse istusime - see liikus ja pritsiti vett ka kaela :) Järgmine ja viimane ruum oli siis BAAR. Iga asi oli 1 €, võtsin siis kellukest ja šokolaadi, istusime maha ja hakkasime oma giidi - Kai-ga juttu vestma. Ta on 4 aastat pime olnud. Asi sai alguse sellest, et tal tekkisid verevalumid nägemisele ette, saadeti opile - opp ei õnnestunud ja oligi pime. Rääkis veel, et hiljem sai teada, et need verevalumid oleks ise ära kadunud...... haige : /  Kui välja tulime, siis sain  aru kui tähtis see nägemine on ikka. Edasi oli väike 4D kinokülastus ja minema sealt. Käsime poistega McDonalds-i restoranis einet nautimas ja igaüks omat rada pidi. Ma liikusin Bershkasse ja Stoccki. Lõpuks koju ja suht väss. Läks mingiks kauntri stadi õppimiseks + panin asjad reedeks kokku ja niisama. Reedel oli siis common päev. Kauntri töö läks enamvähem, kunstisse ma ei saanud minna :-D põhjus on täiesti olemas: ma lihtsalt tahtsin kauem kodus olla enne äraminekut. Mingikell siis sain jälle sohvriameti üle võetud ja lõunapoole. MK - etapi avamisele ei jõudnud, lasin hooga koju ära. Rahvas oli juba vaikselt kohal ja hakkasime sööma. Järgmine päev oli hommikul kohe trenn. Pealeseda läksime Otepääle MK-etappi vaatama. Seekord oli mul võimalus mootorsaaniga minna ja tulla. ligi 30 km üks ots läbi metsa ja üle järve oli päris mõnnnna : ) Pärast sõitsime isaga veel lähedal olevatel põldudel saanidega jne. Õhtu läks lahedalt, istusime mina + minu vanemate sõrad ja värki lauataga ja OIOI kus sai alles nalja, vähe ei naernud juuu. Läks Jägermeister, läks teine + Vana Tallinn, pole ime, et jutt neil pehme oli. Järgmisel päeval siis ma trenni ei läinud, kuna magada oli ka vaja ju. Pakkisime saanid peale, asjad ka kokku ja minekut. Enne sõitma hakkamist natukeaega ka Kuutsemäel : ) Jälle mõnna!! Lõpuks jõudsin koju, õppisin keemiat ja magama. Täna esmaspäeval ei olnud koolis ka midagi ERITI huvitavat, suht tavaline. ÕOV-ga oli pildistamine, Autokooli grupil oli teooriaeksam jne. Homme on õnneks teiseks tunniks, Win!! Ja siis noh, uus tunniplaan on,   suuri muutusi pole, aga joonestamine on !!!! How great is that!! Saab lõpuks huvitava aine ka. Agaa, siinkohal lõpetan ja püüan varsti uuesti kirjutada.

Õpilasomavalitsus


Tegin Andrusest ka pilti :)

Sunday, January 16, 2011

It´s time to kick ass and chew bubble gum. And I´m all out of gum. (Rax)

Nohei!
Mina siin niisama lihaseid valutamas ja piparmündikakaod joomas :) Aga räägiks siis lähemalt..

Emm, viimane postitus oli esmaspäeval, jube kui pikaks pausid veninud on :/  No kolmapäevast ei mäletagi eriti, matas oli töö. Neljapäevaks oli inka jutustamine, venes sõnade töö, kirjanduses raamatu töö. Lisaks saime teada Kuritöö ja Karistuse hinded. 3/4 sain, kokkuvõtete lugemisest + 100 lk raamatust oli kasu :-D Kuna me jutustasime inka ära, siis oli reedeseks preemia - ei pidanud esimesse tundi minema. Jeipiii sain kuni 8:20 -ni magada :) Siis oli 2 tundi matabreini ja edasi kõik muud jutud. Lisaks oli füsas ka töö, kuna olime kõik läbi teind, siis polnud eriti hullu. JA SIIS oli kunst, no täielik mõttetus reede viimane tund, inimesed tahavad kõik oma plaane teostada ja siis no maeitea.. ega ma ei teinud mittemidagi seal. No eks ka mina siis kappasin koju, korra arvutis ja siis rongipeale. Tšuhh tšuhh linnapoole, Stefaniga uurisime horoskoope jne :-D siis trammipeale ja ema tööjurde. Enne sõitu kinnitasin esimest korda keha enne 18:00-i CHOPSTICKS-is jälle oli hea. Edasi rooli ja Kuutsemäe poole. Tartu mnt võiks koguaeg 2+2 rida olla, niimõnus oleks :) Mäos tundsin nagu, et oleks kuskil välismaa kiirteel, niihea lihtsalt : ) Kuutsekal ronisime suht kohe tuppa, kerge nett ja magama. Hommikul 9 kabi alla ja kerge söök, mäepilet ja laud. Omastarust õppisin eelminekord lauasõidu ära ja nüüd polnd probla eriti. Ukerdasin siis ennast liftile ja oligi obaaa. Vahepeal õrritasin Mortenit ja puha :P Siis hakkas rahvast mäepeale juurde tulema, no järjekorrad olid. Järsku nägin herr Karlssonit. Istusime mäeotsa maha, ajasime törts juttu ja hakkasime veits cruisima. No tal polnd minusuguse algajaga eriti midagi teha. Läksime teiselepoole mäge, käsime mingil metsarajal ja värki. Ühekorra suutsin tablapealt ära tulla -.- aga no mis siis. Mingiaeg läksin trahterisse ja lasin kõhu täis, viga. Edasi oli AC ka rajal :-D rääkis oma saavutustest Tartus ja läks sööma ära. Mingiaeg tellisin  isa järgi ja koju minek. Hea oli, et traktorist oli oma massinaga veitsa meie majajuures ka cruisind, muidu poleks läbi saand. RÄME uni tuli järsku, aga siis sõime ja vaatasin jälle selle Knocked Up-i ära ja magamas ma olingi. Pühapäeval siis Emal sünna!! Tegutsesime kuni 13-ni majas ja siis suusarajale. Tiirutasin TEHVANDI MK-etapi radadel, kerge pesu ja siis Tartusse. La Dolce Vita restoran oli JÄLLE hea, missest, et ma JÄLLE sama roa võtsin : ) Kõht täis, hea olla - rooli ja Sauepoole. Sõit oli enamvähem, teine pool teest tuiskas -.- Sõitma pidi eesoleva auto tulede järgi, poleks kedagi ees olnd, siis maeitea :-D Teised said autos magada, mina mitte =.= ja nüüd ma väss, suhtkohe magama ka, niiet!! Muud juttu ei ajagi, vaatame mis uus nädal toob ja värki.

Tsauh...


Pilti kah

Monday, January 10, 2011

Hovězí salám se sýrem na vrcholu banán a párek

Vítejte

Nagu te juba aru saite, siis käisin neljapäevast pühapäevani Tšehhis. No tripp oli kahe lennukiga Prahasse. Edasi komberdasime oma mööda vanalinna, käsime söömas ja värki. Edasi uurisime metroo ja värkidega bussipeale ja edasi Libereci. Bussisõit oli no ma ei tea, Eestis sellist ei saa. Bussisõit maksin 100km eemale 80 kohalikku - u 40 Eesti krooni, sellesees oli bussisõit, TV, WC, teenindaja, kes tõi kakaod ja värki, nett oli ka, aga ma ei saanud sellest tšehhikeelsest juhisest aru. Ühesõnaga no luks värk, Eestis 40 eeguga seda küll ei saa. No siis oli vaja saada Bedrichovi edasi, võtsime takso, kõige kiirem. Taksomees võttis -100 kohalikku arvest maha, sest ei leindu kohe kohta üles ja sõitis mööda, normaalne. No saabusime hotelli siis, kui seda võib hotelliks nimetada. Isegi räitkuid polnd :-O aga suht suva mis hotell, higised suusatajad mahtusid ära ja no jah.... Tubades oli ka vastikult palava ja värki, eriti luxid polnd ka. Söök oli ka selline imelik, õlle maksis vähem kui misiganes Kofkola vms. Igapäev käsime staadionil siis suuska proovimas ja määret mõtlemas. Üksõhtu käisin Liberecis suuremas kaubamajas. Ühes automaadis nägin Monsterit, kuna Eestis pole, siis pidin kohe võtma. 30 kohalikku, jaga kahega ja on hind eekides, no pole palju. Siis peale õhtusööki tegin SukuLaku karbi lahti : ) kahjuks otsas juba :-/ Siis määrisime järgnevaks päevaks suuski ja möllasime niisama. Maratoni hommik siis - ilgelt sula oli ja värki, teed jääs ja puha, eks ta üks kliistri ilm oli. No maraton ise läks hästi 25 km aeg 1:24, koht 74-jas, omaklassi 12-nes. Edasi visati meid autoga Prahasse. Teepeal suutis herr Policijas vaadata, et meil pole Winety-it ja tegi trahvi (kiirtee maks siis). Lennukiga Helingisse ja sealt selle propellertrammiga Tallinnasse. Pidime ootama mingi, 1:25 tundi, et mingit küllmumisvastast asja teha, kapten veel ütles, et aega oli, pakke toodi juurde. Tallinnas mina oma kotti aga kätte ei saanud -.- Enivei lennuk pidi Tallinnas olema 00:20 me olime 02:00 vastik, uneaeg läks raisku. Kodus mingi poole kolmest, kohe magama ja kooli hommikul. Ilgelt väsind oli olla ka. No nsm, siis homme esimene järeltöö juba ja värki :-D Ma nüüd siis lõpetan siin ja uurin elu edasi...
Tsauhhh!!
Lapseahistajaga pilti
Suusarajal ka







Turistikat ka : )





 

Sunday, January 2, 2011

Happy new year! Среќна нова година!

Hellou..


No on siis uus aasta. Eriti muud pole kirbada va aastavahetusest siis. Alguses käisin Hageri kirikus. Olid pulmad ja värki. Edasi tõi isa ming 22 ajal ruttu Sauele. Vahetasin kodus käppelt riided ja Simo juurde. Sinnajõudes vaatasid kõik Tujurikkujat, liitusing nendega. Edasi läks juba peoks. 00:00 ajal liikusime siis keskplatsile, kuhu tuli ka teisi pidulisi. Sai õnnitletud ja värki umbes 45 min seal, kuni läksime Ergoga võsaäärde lund värvima, see oli keskplatsi lõpetus. Edasi tripiti Pintsijuurde, seal oli liiga palju rahvast, et ei läinud siis sinna. Edasi läksime Karl-i juurde, seal ka vihjati, et liigapalju rahvast jne. Siis läksime Sillujuurde, seal istusime nats. Igast nalja sai ja värki. Edasi muutus mu seltskond, kellega trippisin väiksemaks. Ehk, jäin vist, üksi. No siis olin Karlijuures, Sillujuures tagasi (kaotasin kindad sinna) ja siis uuesti Karli juures. Aga ma vist läksin uuesti Sillujuurde, sest seal sain autopeale, sõitsime Vasja juurde sauna. Seal olevat ma vähe olnud. Steniga- vist läksime Vasja juurest kodudepoole ( ta naaber pmst mul). Aga mina Pintsi juurde. Noo, elus pidu ja värki, Lõpuks 7-8 vahel koju. Teekond oli enamvähem selline. Väga täpselt ei viitsi ja no ei saa ka rääkida. Päkapikud üllatasid no. Hommikul ka kaua ei maganud. Selle põhjus oli vist Morteni punamütsike Starteriga. Enivei igati tore aastavahetus oli ja värki, kõik kellega sai suheldud ja räägitud ja mida kõike tehtud. Hommik oli siis selline JAH, päkapikud veelkord kündsid keha. Mingiaeg liikusin välja, et uut € testida - rohkem ikka selleks, et kehale midagi süüa anda. Päris fun oli hommikul kätt jopetaskusse pista - leidsin sealt välgumihkli ja mingi küünla. Kes omaks tunnistab võib endale saada. Terve 1 jaanuari olin rivist väljas, uimane ja värki. Öösel ka und ei tulnud ja värisesin. Kaks korda ärkasin üles jne, tegin Coldrex-i teed, sest tundus, et olen haige. WIN!! :-/ Täna siis jah, trenni ka ei läinud, paha olla ja värki. Mingi kerge palavik vist jne. Vahepeal tuli söögiisu, see tähendas ka väikest uinakut. No siis käis veel onu siin, sõime ja värki. Varsti ka tuttavatele külla. Mis ma ikka avastasin, et naeratuse toob näole, kui autoga saad kurvid käsipiduriga sirgeks lasta ( : Ega's midagi, varsti finaal ja siis Tšehhi.  Olge siis seni tublid ja värki. 

Tsauh : )