Sunday, October 31, 2010

Porgandipüreesupp juustuste saiakuubikutega...

Hello sunshine

Eile siis ei kirjutanud, püüan seda viga prooovin täna paranada.

Need mõlemad nädalalõpu päevad on mõnusad olnud, mis siis, et täiesti tühjad, aga siiski.
Laupäeva hommikul magasin kauaaaaa, sain lõpukss kaua magada. Peale seda istusin rooli ja hakkasin neid tammelehti ära viima. Maeitea mitu tiiru ma sauepeal tegin, aga ära me need viisime. Edasi sain lasanjettt :-) Ma ootasin seda ülikaua. Peale seda läksime uuesti emaga linna. Ma tahtsin endale uusi teksasi + kampsun tuli ka, ehk oli kerge Rottermani ja Kristiine reis. Pealeseda tulin koju, käisin korra suksuga õues kergelt ja koju tagasi. Ma ei mäleta mis ma siis tegin, aga arvatavasti lihivisin underit ja olin arvutis = vaatasin filme jne. Üldse vaatasin eile ja täna palju filme ära, paartükki sooles veel.

The pressure is on
You feel it
But you've got it all
Believe it

When you fall get up
Oh oh...
And if you fall get up
Oh oh...

Tsamina mina
Zangalewa
Cuz this is Africa

Tsamina mina eh eh
Waka Waka eh eh

Tsamina mina zangalewa
Anawa aa
This time for Africa
 

Tänasest ka siis natuke. Ärgates oli ikka selline tunne, et olen veel haige. Ärkasin, võtsin alt kooke, tulin kohe arvutisse ja nii oli. Ma ei tea kaua ma seal istusin, aga järsku plahvatas, et peaks koolist mõned õpikud tooma ja koolitükid ära tegema. OOooojaaa, kooliasjade tegemisega kulus kaua, sest lihtsalt polnud viitsimust väga. Siis vaatasin jälle filmi ja sain teada, et külalised tulevad Venemaalt ja Ukrainast vms. Enne seda jõudsin veel toa ära koristada ja siis nad tulid. Sõime kooki ja värki ning jutustasime. Kusjuures ma sain vene keelest aru, nii hea oli aru saada : D

Sigo tranquila
Like I’m on a beach in Anguilla
Sippin’ on Corona
Like it’s nothin’ goin' on
I ain’t leavin’ you alone
What is meant for me
No other girl is gonna take
So keep them off

And I’m crazy, but you like it (loca, loca, loca)
You like that it ain’t easy (loca, loca, loca)
I’m crazy but you like it (loca, loca, loca)
Crazy but you like it

That girl is a nutter
Hot though, I heat up when I touch her
Chica caliente
Got me rapping to merengue
I feel so el presidente
I’m runnin’ shit and I’m lovin’ it
She’s got a mean lil’ butt,
But you should see what she does with it
She keeps it down low (down low, down low)
I can never get enough (oh no, oh no)
She gives me the runaround,
But I stay chasin’
But I mean, yo, I’m in love
With a crazy girl
But it’s all good
And it’s fine by me
Just as long as I hear her say, “Ay, papi”

Aga nüüd tuleb varsti magama minna ja homme kooli jälle. Seniks olge tublid ja tervitage Shakirat.



Tsaukaaaa  :-)

Friday, October 29, 2010

Mitte alla 3 aastastele lastele - sisaldab pisidetaile!!

Joujoujou..

Täna siis vaheaja viimane reede!! Hetkel selline valus olla - nimelt neelata veitsa valus. Olen kannukese teed juba ära joonud, varsti teen uue. Muidu enamvähem.

Täna siis hommikul vara tuli Elionist mees -.- pmst lõpuni magada ei saanud. Kuna ma olen juba mustmiljon + 7 korda sinna helistanud, siis nüüd saadeti mingi mees koju, vaatas veits ja läks ära. Okei, siis vaatasin oma filmi lõpuni. Eile olin jälle magama jäänud poole filmi peale. Kusjuures Erik oli ka mulle helsitanud. Niipiinlik, pidin päevapeale uuesti küsima talt, et mis ma rääkisisn jne : (  Siis rääkisin Araka härraga ja sain uue filmi "Mr WoodCock" okei, selle vaatasin ka ära.  Siis tegin kiire PeetriPizza ja läksin linna. Linnas kerge Kaubamaja ja Viru tiir, ning kinno. Pole kauaega käinud. Kui Teid huvitab, siis vaatasin ka sotsiaalvõrgustiku ära. Suht selline, hea oli, soovitan!! Okei, siis sõitsime koju, Sellust läbi (Kohalikud Selveri hängijad nimetasid Selverit Selluks) jaa koju. Enne sain Tõnismäe aapteegist paar rohtu ka endale. Nüüd siis kodus, püüan ravida ennast jne. Homme ma ei tea mis saama hakkab aga jah!!

See oli väike postitus,

Tsaukaaa :-)

Thursday, October 28, 2010

205/55 R16 91H

Tsauuuu..

Nüüd siis väheke sellest, mis vahepeal juhtunud on. Kolmapäeval ärkasin ja siis nagu ikka, ei söö vaid arvutisse ja värki. Edasi läksin keldrisse oma underit vuntsima. Suht asja võib isegi saada sellest, vähemalt mulle tundub. Lihvisin veitsa vana pahtlit maha ja panin uue asemele. Täna hakkan uuesti uurima seda varsti. Edasi läksime Junniga ujuma jälle JA jälle tuli kerge 2 km + saun :-) Järgnevalt läksin poest läbi ja võtsin midagi kergelt süüa ja sõitisn koju. Seal tegin toa pimedaks, võtsin oma söögi ja vaatasin filmi lõpuni - veits crazy film oli aga hea küll. Siis tegin uinaku SEST edasi on ju ööläbi möllu klubis Panoraam. Jälle oli mind siis kutsutud fotograafiks. Seekord oli paljurohkem rahvast ka :-)

Läksin siis 21:50 bussiga Maximaaa juurest, Narusk tuli ka + bussis oli veel mingid mimme, kes läksid vist ka kuskile peole vms. Naruskilt uurisin bussis, et mis laulu ma kuulaks jne JÄRKSU tuli Waka Waka ja hoia nüüd alt  : D Mõtlesin, et kas SkyPlus on Waka Waka-st teinud tõlkeloo? Kuna mu iPod näitas ka selle loo sõnu, siis hakkasime ise arvama. "..Waka Waka, eh eh eh, tsaminamina eh eh Waka Waka eh eh. No ühesõnaga nalja sai.

Edasi olime linnas ja läksime otseteed Panoraami. Mikk tuli ka sinna, aga ta ei saanud varem sisse ja ma ei ta kuhu ta läks. Igatahes peole ta tuli. Ma läksin sisse ära, panin kaamera valmis ja oli PIDU. No seekord oli rahvas enne sissetulekut juba väga vsjo endaga. Esimene vend kes sisse tahtis tulla peksti turvade poolt kohe välja. Siis mingi tunnikese pärast magas üks vend garderoobi diivanil, see visati ka välja ja mis jube, ropsis ennast täis seal külmal tänaval : / No edasist on väga raske kirjeldada, sest oli väga pidu, rahvas möllas ja värki. Tuli veel palju sõpru, kuigi Sauekaid oleks võinud rohkem olla, aga see selleks. Siitkohalt tervitused Keilasse, Kohilasse, Piritale jne.

Proovin siiski paari asja meenutada sealt peolt.....
  • Tuli üks neiu mu juurde ja küsis, et ega ma ta sõbrannat näinud pole? Gaad, klubis on 800 inimest ja ma nägin küll teda : D Hakkas seletama mulle, et milline ta välja näeb: Tumedate juustega ja räägib telefoniga. OK!! Põhiteema oli selles, et see telefon olevat tema oma olnud ja tahtis tagasi seda.
  • Oli mingi imelik laul. Täiesti tavaline õntsaõntsatumpumpumparampampam ja siis Dj karjus vahele "Anu Saagim" Siis ma mõtlesin küll, et MV?
  • Siis oli mingi tüdruk, kes tahtis ka pilti. Kui ma temajuurest lahkuma hakkasin, siis ta ütles, et oled Mikk? Ma: Jah, kus tead? Tüdruk: Ma käisin Sauel! Ohissand, mida kõike välja ei mõelda.
No siis hakkas pidu lõppema ka, suht kiirelt läks seekord. Edasi läksime korra ( mingi 1.5h vist) Lare juurde, kus ma andsin oma pildid ära ja tehti veel toimetusi ja siis läksime kõik lahku ära. Sõitisn 7:47 rongiga baltast Sauele. Et mitte vältida magamajäämist, olin Appstore-s ja tõmbasin igast mõttetuid appe. Kojuminnes tegin kerge kakao ja magama ära. Ärkasin vist sellepeale, et ilgelt vastik oli olla = Parempoolne mandel paistes ja nina kinni : S Nüüd ravisin ennast ja vaatan mis edasi teen. Tahaks poest ühtesi komme ja siis kas korra nortsi, tagasi ja underit näppima vms.

Aga teie, olgetublid jne

Tsaukaaaaa :-)

Tuesday, October 26, 2010

Jutud, lepingud - Kõik null!

Heiopeio,

On siis vaheaja teisipäev, kohe lõppemas muide. Täna siis sai äratus pandud, aga JAHH mis ma panen tast kui ma varem ärkan -.- Enivei läksin siis rongiga linna, õnneks tuli Kaarel ka - ei pidanud üksi seda elektrirallit üle elama. Sain emaga kokku (auto) ning läksime klaasriiet ja epovaiku ostma mulle. Peale seda viisin veel raamatu ära ja läksin Viru ringil maha, kust edasi tegin kerge Mäkitiiru ja siis bussipeale. Suht vedas, et bussile sain, sest mäkis teenindaja ütles, et 4 min läheb, mul oli nagu WHAAT, sain oma söögi kätte ja jooksin peatusesse ja sealt see buss tuligi - suht napikas. Siis sõitsin Sauepoole, no tõeline mullaralli. Ja siis tuli Tanel peale, thank god jälle ei pidanud jälle üksi sõitma. Teepeal vaatasime ta tunniplaani, niisama arvutis ringi ja vaatasin kuidas ta Mahjong Titans vms asja mängis, sain isegi pihta (kodus proovides hui viitsisin mängida ju :D ). Kodus vahetasin riided ja kohe läksin keldrisse klaasriidega undertail-i parandama. Ma nautisin selle vaigu ja riidega möllamist :-) nagu vähe ei oodanud seda ja tulemus hea, asi tugev ja värki. Homme, niipalju kui jõuan, alustan lihvimise ja muude modifikatsioonidega.

Edasi leppisime Junniga (kes tegi ka blogi), et lähme 16:00 ujuma. Mõeldud tehtud ja pool kuus tagasi väljas. Siis sõitsin koju ja pelmeene juustuga valmistama, tuli suht njämma isegi. Söögiajal oli ka arvuti ees ja sai räägitud seal, et õue läheks. Helen ühesõnaga ei tulnud ja läksime Helisega nortsi, kus olid juba teised ees: paljud. Edasi kui see koht kinni pandi läksime poe kaudu ER-i ja olime (külmetasime) seal pmst. Edasi läksime koju ära. Tegin kodus veel Waka Waka-st helina ja olen lahe nüüd.

Homme olen kodune, käin ujumas magan ja SIIS Panoraami! Tulge ka!!

Ülejäänust juba järgmine kord, ma arvan, et siiski mitte homme vaid ülehomme kui ma ennast välja maganud olen.

Tsaukssšš :-)

Monday, October 25, 2010

Kõik lepingud - null jutud.

Hõõõõõõõõõõõõõ!

On pühapäev, ei esmaspäev ja on vaheaeg :-) Sain just oma pelmeenid söödud (hommikusöök) võtsin tugitoolil mugava asendi sisse, et väheke kribada, et  mis juhtunud on.

Laupäeval olin kodune vahetasin autol rehve jne, siis oli linnas üks sünnipäev ja muud ei midagi. Selleeest oli aga pühapäev vähe kõvem. Kõigepealt sai ärgatud, arvutis oldud, koristatud jne. Siis toimus kerge söömaaeg, sest vanaisal oli sünnipäev.

Edasi tuli Junn 17 paiku siia ja hakkasime Ave kinki lõpuni viima. Tegime päris kenalt ära ja lahe oli oma kätetööd vaadata. Tegime väikse kõne Mortenile ja saime poe-ees kokku. Seal nägime juba teisi kes läksid Ave sünnipeävale ja siis trippisime poest, maximasse ja sealt jaama. Sõitsime rongiga linna ja edasi oli plaan bussiga minna. Enne seda käisime ka R-kioskist läbi, kust ostsin 2 pakki Diroli nätsu. Esialgu mõtlesin, et võtan ühe aga siis pressiti kaks peale, et sellega võib kastitäie nätsu võita. Mul oli suht suva ja proovsisin ära. Kui selle loosikaardi ära kraapisin, siis tuli välja, et ma sain endale KASTI nätsu :D Nii me siis läksimegi nätsudega peole. Kahjuks ma aga nende nätsudega koju ei jõudnud, sest see karp tehti maatasa, kui ma ära olin ja seega seda pole enam nüüd : / Miks te tegite nii?? Okei, edasi läks pidu täie hooga. Söödi krõpsu, joodi cocat, söödi SUURT torti jne. Rahval oli lõbus olla ja kõig said tantsida jne, tervitused Junn!! Enne keksööd oli pidu juba täieshoos ja rahvas oli suht hull juba. Kella ma väga ei vaadanud, sest ma ei jõudnd lihtsalt ja seega kellaaegadest ma eriti midagi ei tea. Järsku tuli sinna veel Saue rahvast juurde: Maasu, Tups, Muki, Erko, Rando jaa Matu (õiget nime ei tea :D). Lõpuks oli juba päris sassis ja tahtmine koju minna. Sebisin siis ennast Muki auto peale. Me sõitsime mingi ööö, viie ja kuue vahel ära sealt Sauele. Trippisin siis tuppa ära ja kerge arvuti, sest Erkoga pidime msn-is pasandama (ma ei tea kuhu see jäi) ja siis kohe magama ära.

Algas hommik.....

Bljaaa, tükkaega pole nii paha olnud. Viimati vist peale Keidu sünnipäeva. Ärkasin ka muidugi vara, tõin vett kohe + panin sinna seda laimivedelikku sisse (pidevat aitama) ja siis hakkasin telekat vaatama : P Lõpuks tuli uuesti uni ja kokkuvõttes ärkasin mingi kella 13 paiku. Siis oli juba parem :-) Järgnesid kerged jutuajamised "pralle"- s ja seletamised ki xx u-le. Ning siis  SÖÖMA. Parim asi peale ränka õhtut - õnneks oli isu. Ja nüüd ma olengi siin ringiga tagasi. Aga okei, nüüd liigub vist välja, et hingata värsket õhtu ja teistega muljeid jagada eilsest.

Kahjuks see koolivaheaeg on suht lühike, et midagi suurt-suurt teha ei saa, aga siiski puhkus :-)

Aga olgu, ma hakkan liigutama nüüd!!

Tsaukiiii :-)

Saturday, October 23, 2010

Kõik jutud - null lepingud.

Jouuuks,
Reedel oli siis viimane päev koolis rebastega, oli plaanis neile vahetundidel mängud ja siis kuuenda tunni ajal võimlas väike ristimine. Tunnid olid sellised imelikud, eks kõigil oli äreuvs ka sees tulevase nädala ees, SEST vaheaeg algas juu. Need mata tunnid Citu ja Eskoga kujunesid selliseks lõbusaks, siiski ma sain asjadest aru jne. Peale kuuendat tundi, ehk peale retsi pidime seda läga koristama hakkama, kaasaarvatud ka mina. Siis oli ilge kammajaa mingi põrandalapi krõpsuga, mis oli nuudleid täis. Koristajamutt läks ilgelt närvi, loopis asju jne. Pesin selle puhtaks ja mutt oli kohe täis hellust ja midaiganes, ühesõnaga mingi põrandalapi vars koos tallaga oli talle elu. Teeni seda ja ole rahulik!!! Siis läks edasi kojutrippides. Hakkasin tegelema viimase päeva piltidega, sest rahval oli kohe suur tahtmine neid saada. Tegin ära, kuid siiski mul oli RÄME uni kõik need viimased kolm päeva. Vist oli see sellest rebaste korraldamisest, kuigi mina ei korraldanud eriti midagi ju :P tegin pilti ainult. Maeitea mis Helen ja teised tunnevad. Läksin magama ja ärkasin viie paiku, sest siis läksime issiga trenni. Vahepeal suudeti mulle helistada maeiteamitu korda peolt ja teistelt. Joel tahtis minuga sinna saada, lisandus Silver, Morten tüütas jne. Aga kõik laabus. Käisin trennis, peale seda saunas ja oligi  minek. Saime Silveriga poe ees kokku, võtsin ta peale ja siis võtsime Jossu keilast ka peale. Autos läks ilgeks aegade meenutamiseks ja arutamiseks, et me kõik saame varsti 18. Siis oli minek peole, kuna ma olin seekord korras oli mul veitsa igav. See pidu mulle väga ei meeldinud, sest roobiti, taoti, peksti jne. Ühesõnaga ma sain sealt tulema, ma ei tea kellega, maksin talle ja sain tervelt koju :-). Tervelt, SEST oli ilgelt libe kojuõsita. Terve tee oli ment ka sabas jne. Hommikul oli ilgelt hea ärgata, mittemingit PAHAOLLA-t jne. Olin natuke ja siis läksime rehve vahetama kahe autoga. Nomaeitea kõik olid vist avastanud, et libe on ja koguneisd samal ajal mis me sinna punkti. Seega me jätsime ainult rehvid sinna ja pärast läksime tagasi ja vahetasime ära ja andsime suvekad ka balanssi. Õhtul oli veel väike sünts ja nüüd kodus tagasi.

Kirjutasin seekord nii ülevaatlikult kui sain, kuna ma olen veitsa unine ja sellest oleks vääga pikk jutt tulnud kui kõike meenutama hakata. Aga okeika sõbrad, homme läheb ka kergeks peoks, peab välja puhkama ennast..


Järgmise korrani :-)
Tsauuuuu....

Ainuke kes aru sai :-)

Thursday, October 21, 2010

Rebased

Nonii,

Eile ei kirjutanud, sest ei toimunud midagi eriti, ega täna on sama lugu.
Eile ostsime Morteniga kahepeale orja Vincenti ja Kelly. Täna panime nad riide. Kelly oli sõjaväelane ja Vincent tühipaljas daam kontsadel. Siis on veel nalja saanud rebaste asjus. Homseks on veel plaane, aga neid ei avalikusta.

Homme on veel ülisuper päev :-), kool lõpeb ja palju muid asju. Mittevähe ei oota homset ju. Homme veel paar tööd ja siis JA SIIS vsjo :-)

Jala sain korda ja mata kursuse ka NELJA, väheõnnelik.

Muud nagu juhutnud pole, aga oodake vaid. Terve nv on ees, kus juhtub niimõndagi.

Panen vist paar pilti ka oma orjadest.

Kelly

Vincent
Seni aga Tsaukaa..

Tuesday, October 19, 2010

Koss my love -.-

No hei,
Täna siis midagi erilist ei juhutnud. Esimene tund keemias sai niisama uneletud ja oldud, eks keemia õps sai isegi aru, sest temagi oli teatris. Edasi läksid tunnid juba libedamalt, AGA SIIS kehaline. Tavaliselt tulen ma sealt kui positiivselt laetud ioonike, aga seekord põrkasime Karliga kokku ja oh seda vigastust. Vasaku jala säärelihas on veistaa paistes ja paha on kõndida. Määrin juba külmageelide ja asjadega - loodan paranemist. Edasi lonkasin koju ja siis kerge mata vene ja vsjo. Homme matas viimane töö selle kursuse peale + peaksime kursuse hinded ka teada saama. Selle suure koduse funktsioonide uurimise sain ka MAX punktid, beat that.

Aga okei, ma nüüd olen edasi ja homme läheb rebastega tegelemiseks. Olge siis kohal 3 ja 4 vahetund aulas!!

Tsauh..

Monday, October 18, 2010

"Jahune pea", "lumememmeaju", "..ajus on sul kärbse aevastus..", ".. mida sa teed siin, miks sa klassis pole? marss magama!!"

Heipaaa!!
Täna siis esmaspäevast, kuigi on juda teisipäev. Pole hullu, sest saabusin just teatrist :-). Kaua-aega pole juba teatrit külastanud, niihea oli ülepikaaja + veel pikk etendus ka ( umbes 5 h kokku).

Aga noo nädal algas nagu nii supperilt, ärkasin kell 7 ja ma olin nagu Duracelli jänes, kohe nii virk ja puha. Ei mingit unelemist!! See oli juba positiivne. Edasi järgnes hommikusöök koos kakaoga loomulikult, väike leht ja koolipoole, kus kohtusin Heleniga. Alguses ma ei tundnud teda lausa ära, sest ta oli oma juuksed värvinud pruuniks. Kusjuures ta ise ütles ka, et ei tundnud ennast ära.

Nonii, edasi algasid juba tunnid ja siis tuli kohale Erko, ta oli vist ikka väga unine :D, põhjust oli ka, aga las ta magas rahus. Koolis nagu muud eriti midagi ei toimunud. Nagu tavaliselt ikka: peale teist lunch, peale neljandat (ainult esmaspäeviti) sööma, peale seitsmendat koju. See viimane tund, vajus jälle ära kuidagi : /, aga noh, eks kõik ole selleks ajaks juba väsinud ka kergelt.

Kojuminnes avastasin, et kaua lebotada ei saagi + mul oli üks asjaajamine ka veel ajada. Ajasin siis Ap korra kuumaks ja käisin uurimas, et kas Sauelt saaks klaasriiet, vaiku jne osta. Minu sihtkohas seda enam ei müüdud ja tulin tulema, sama teed tagasi. Võrr garagesse ja kohe tuppa tagasi. Kerge arvuti veel ja siis läks sättimiseks, et minna Linnateatrisse, etendusele "Tõde ja Õigus 2".

Linnasõit toimus seekord rongiga, õnneks polnud igav, sest ei pidanud üksi sõitma. Linnajõudes tahtsin veel viivuks võtta kakaod ja pirukat- saingi, jeee!

Kuigi ma olin seda etendust juba vähemalt korra näinud oli see siiski MEGA! Ma püüdsin koguaeg kõiki mõtteterasid meelde jätta, kuid neid häid ja tõsiselt häid tuli koguaeg niipalju peale, et eelmised nagu kustusid. Agano pliiats ja paber käes teatris olla on ka veits nõme :D. Minuarust jäi vaatajaskonnale enam meelde Mauruse koolis matemaatika tund, kus õpetajaks oli venekeelse aktsendiga Molotov. Tema matemaatika õpetamine ei seisnenud õpilaste peale karjumises ega sõimamises, vaid tema röökis nendega. Terve tund nimetas ta oma õpilasi "kanaajudeks", "lumememmeajudeks", ".. sul on ajus kärbseaevastus" jne jne. Kui avastas, et tal on kiire lõpetas tunni nõndaviisi: "... nonii oinaakari, mul hakkas kiire. Ma pean minema, kanakari juba ootab!" Inimesed olid sellel ajahetkel täielikult naerukrampides.

Edasi järgnes veel üks vaheaeg ja siis kolmas vaatus, kus hakkas asi silmnähtavalt lõppema ja kuskil 23:10 etendus siis lõppeski. Kuna Simo istus "exit"-ile kõige lähemal, siis korjas ta meie garderoobi numbrid ja lahkus nendega kõige varem ja nii oli meid päästetud sellest üüratust järjekorrast :-).

Edasi sõitsime juba Saue poole ja kõik oma kodudesse. Kuna ei jäänud midagi õppida, siis on kohe magama minek!

Tsaukaaaa :-)

Sunday, October 17, 2010

Peaproov..

Noniii lugejad on pühapäeva õhtu ja aeg homme kooli minna :-)

Täna siis ei toimunud suurt midagi - pühapäev siiski. Ärkasin 9:55 paiku ja siis ei põõnanud edasi, vaid ikka ärkasin kohe püsti, kiire pesu ja kohe arvutisse.  Arvutis, nagu ikka polnud midagi teha, tegin põhivärgid ära, mõtlesin nats ja läksin garagesse. Pole kaua aega garages veetnud since i had Stella, muide see uuesti müügis nüüd :(. Garages proovisin peale oma undertail-i ja proovisin selgusele jõuda oma suksu esilaternas. Siiski jäi see seekord kinniseks ja ei muutunud midagi :/ tahaks pimedassõites ka midagi näha. Siiski, et underit tuleb kõvasti fixida olen ma selle üle õnnelik, sai soodsalt ja puha. Peale seda läksin tuppa tagasi ja algas jälle igavlemine, seekord oli msn vähe elavam juba. Kuna ma polnud kella 9:55 saati, ehk ärkamisest saati söönud tuli isu midgai valmistada for real, mitte osta mingit valmiscräppi ja seda sisse ajada ja pärast tunda, et keha on täis E-545-tesi. Seega läksin poodi, ostsin hakkliha ja tegin ühe kausitäie kartuli-hakklihavormi. Senikaua kuni see valmis vaatasin filmi "The Onion Movie" - suht mõttetu film minuarust, mingid uudised koguaeg jne. Film jäi pooleli kuna ahi tirises ja oli söögiaeg. See minu esmavalmistatud kartulivorm oli isegi väga hea ;) oleks võinud siiski rohkem mahlane olla.

Peale seda käisin käbe pesemas ära ja magustoidule = Tutti Frutti Choco ja parki istuma. Sõin oma kommid ära, vaatasin kui paha Junnil on ja lasin koju leebet, sest oli juba ka külm.

Kodus sai siis nats jälle nokitud kartulivormi ja oma tuba koristatud. Seejärel tulid vanemad koju, sain oma nv plaanidest rääkida ja hakkasin matat tegema. Alguses tundud masterraske, aga ma nats kasutasin ajurakke ja Excelit ja oligi olemas, how nice, mõned jäid ikka tegemata ka -  aju lihtsalt ei käinud üle neist. Viimaste kohta uurib õpetajalt homme.

Ahjaa, homme on KULTUURIPÄEV, läheme väikse rahvaga koolist linnateatrisse "Tõde ja Õigus 2" vaatama, kuigi ma olen seda näinud tahan ikkagi minna. Seekord jääb vist eripakkumine Le Chetau restoranis Simoga ära, sest tal autokool. Ma ei teagi mis ma teen, viisakas söögikohas võiks korra enne etendust peatuda, aga seda ma veel vaatan.

Homme hommikune ujumine on ka veel kahtluse all mul, mõtlen veel ja uurin kes veel tuleks, aga nüüd ma lõpetan kirjutamise ja hängin veitsa arvutis ja siis sliipi.

Ooops, panen ka paar pilti:P

Suksu underiga


Tsaukaaaa...

Saturday, October 16, 2010

Imehästi maitsev vesi..

Holaaaaaaaaaa,

Viimati sai kirjutatud kui oli reedese päeva esimese tunni algus, ehk reede hommikul. Koolipäev möödus ajude kärsatamisega kus totaalmahust sai kulutatud kinnisilmi vähemalt pool, sest no cmn selline mata otse p lasta on jubedus. Peale seda oli kirjandus, kus oli vähe leebem olla JA SIIS tuli see Countrystudy vms. Esiteks saime kuulata Katrini ja Alari esitust ja peale seda järgnes mingi vpaöcs<djvc. Tõesti no õps lasi presentationi ette eks kus oli aastaaev 1066 ja siis tuli järsku 1. mingisugune nimi, 2. mingisugune nimi, MITTEMIDAGI ei saanud aru :/, õnneks ma polnud vist ainuke aga no tõesti miks sellist asja vaja??

Edasi läks asi vähe lihtsamalt, trippisin koju - sai veits passitud ja edasi nagu peaaegu traditsiooniliseks muutunud iga-reedene piljard noortekeskuses. Peale seda tuli Citu autokoolist ja hakkasime bailaks valmistuma, seekord sai siis meie klassiõde Merlin 18 aastaseks!! Pakkisime asjad ja Citu võttis mind peale ja algas sõit Saunamaailma poole ja edasi oli vjso pidu = peorahvaga lauaääres, saunad, metsas rebaste vägistamine jne. Lõpuks olid kõik jumala vsjod endaga, olime ühe väiksema laua ääres ja nokkisime lihtsalt, kui äkki Fox ütles, et Tups on kohe maja ees. Kes tuleb, kes mitte? Mina läksin ja kahekesi Foxiga saine nokkijate lauaäärest minema. Foxiga sai varem veel arutatud eelmist reedet kuskil tänavaristmikul kus sai seda rootsikeelt räägitud - seekordki sai selles keeles enneast väljendatud. Autosse minnes vaatasin kella ja see näitas 5:17, miskell ma koju jõudsin ja magama sain? - seda teab vaid pühaloom ise.

Edasi siis läks tänane laupäev. Kuna Junn ja Urki läksid enda BMX-e rattalaadale Škoda esindusse müüma, siis mõtlesin, et kaen ka ürituse üle. Sai pandud äratus 10:30 peale (gaad, mis toimub??) ja ennäe iseenesest eilsest veel väsinud peaga sai luugid kell 10 lahti tehtud, ettevaatlikult üles tõustud ja pesud + riide ja linnapoole. Saue jaamas nägin veel neid kabjastajaid kes tulid alles hommikul sealt peolt ära. Järsku kuulsin mingit karjumist ja need olid nemad: Erko (18), Paal, Sheep  ja Joonas. Nad olid ikka väga opa peal endaga, kusjuures asi ei pidanud veel lõppema vaid nad küsisid mult 90 senti, et uuesti poest meelemürki võtta. Sellest mis neil käes oli, ei piisanud. Pruukides seda  oli selline tunne, et kui oleks olud butterflies in stomach siis oleksid need liblikad kõik põlenud seal, tõesti oli selline. Siis panin rongipeale kus olid mingid väiksed tüdrukud, kes arvasid, et ilgelt äge on panna enda näönahale rohkem krohvi kui seda on veoauto rehvidel kummisegu - no cmn lõpetage ära + nad pildistasid laupäevahommikuseid magajaid rongis jne. Saage üle!! Lõpuks jõudes baltasse mõtlesin, et peaks midagi suust sisse ajama. Läksin R-kioskisse, kus tehti minu silmadeall ära röövimine, kuid mina olin liiga Zombie, et hakkata mingit Walkerit seal mängima ja ostsin oma Kismeti ja Vichy ära (ilge söök muidugi). Edasi jõudsin juba sinna rattalaadale, tutvusin kõigipoolt pakutavate toodetega ja mingiaeg lahkusin Urkiga sealt, kes oli loobunud oma bmx-i müümisest. Tagasiteel Lilleküla jaama käisime ka veel uues Kristiine keskuses, mis oli uuenenud = suht nice isegi.

Siis tulin koju tagasi magama. Ärkasin sellepeale, et tuli sõnum SmartPostilt - teie saadetis on kohal. Kohe auto sooja ja vurasin järgi sellele. Underit tuleb veitsa küll parandada aga järgmine hooaeg saab kindlasti Viru ringile kõvatama minna :-). Edasi läksin õue, kust ma just tulin ja kus oli VÄGA külm, niiet täna ei kipu enam sinna, vaid puhkan välja ennast. Kohe hakkab mingi film ka kuskil telekast, et seda vaatama ja siis näeb mis pühapäev endaga kaasa toob.

Seega olge korralikud ja ärge pruukige alkoholi - siinkohal tervitaks noori kes said oma karistuse!!

Üks pilt ka veel, mis Saunamaailmas seinal oli - väga muhe :)














Tsaukaaaaa :-)

Thursday, October 14, 2010

Niuuuuuu

Hello!!
Tegin ühe blogi veel juurde. Esimene on siis mu fotoblogi, kuhu panen vahepeal oma klõpsukesi üles panen, see on aadressil mikufoto.blogspot.com. Selle blogi mõte oli, et võiks ka kirjutada natsa enda nädalast jne. Proovin kirjutada niipalju kui suudan.

Praegu on siis reede, inka algab kohe (tunnikell just käis). Jaa ennäe Erkot pole, selle annab talle andeks, sest kutt sai eile 18 ja on vist natuke väsinud, et esimeseks tunniks või siis üldse kooli tulla. Täna on kool kuidagi tühi, sest kümnendikud läksid Tambergiga Tartusse. Kool on tühi seega saab lihtsamalt süüa jne:D.



Damn, sain just oma inka töö kätte mis me eile tegime, kolme sain:S:S, aganoh ega sealt väga midagi loota ka polnud.


Õhtul siis võiks midagi head jälle korda saata, kuid see on see SAUE kus eriti midagi ei toimu. Kuid ma loodan Stenilt oma võla eelmisest reedest kätte saada :-) ja siis peaks juba paremini edasi minema.

Ma nüüd naudin siin oma sooja olekut, ms järgneb hommikusele ujumisele ja soojale kakaole :-)


Cyaaaaaaaaaaa..