Saturday, October 16, 2010

Imehästi maitsev vesi..

Holaaaaaaaaaa,

Viimati sai kirjutatud kui oli reedese päeva esimese tunni algus, ehk reede hommikul. Koolipäev möödus ajude kärsatamisega kus totaalmahust sai kulutatud kinnisilmi vähemalt pool, sest no cmn selline mata otse p lasta on jubedus. Peale seda oli kirjandus, kus oli vähe leebem olla JA SIIS tuli see Countrystudy vms. Esiteks saime kuulata Katrini ja Alari esitust ja peale seda järgnes mingi vpaöcs<djvc. Tõesti no õps lasi presentationi ette eks kus oli aastaaev 1066 ja siis tuli järsku 1. mingisugune nimi, 2. mingisugune nimi, MITTEMIDAGI ei saanud aru :/, õnneks ma polnud vist ainuke aga no tõesti miks sellist asja vaja??

Edasi läks asi vähe lihtsamalt, trippisin koju - sai veits passitud ja edasi nagu peaaegu traditsiooniliseks muutunud iga-reedene piljard noortekeskuses. Peale seda tuli Citu autokoolist ja hakkasime bailaks valmistuma, seekord sai siis meie klassiõde Merlin 18 aastaseks!! Pakkisime asjad ja Citu võttis mind peale ja algas sõit Saunamaailma poole ja edasi oli vjso pidu = peorahvaga lauaääres, saunad, metsas rebaste vägistamine jne. Lõpuks olid kõik jumala vsjod endaga, olime ühe väiksema laua ääres ja nokkisime lihtsalt, kui äkki Fox ütles, et Tups on kohe maja ees. Kes tuleb, kes mitte? Mina läksin ja kahekesi Foxiga saine nokkijate lauaäärest minema. Foxiga sai varem veel arutatud eelmist reedet kuskil tänavaristmikul kus sai seda rootsikeelt räägitud - seekordki sai selles keeles enneast väljendatud. Autosse minnes vaatasin kella ja see näitas 5:17, miskell ma koju jõudsin ja magama sain? - seda teab vaid pühaloom ise.

Edasi siis läks tänane laupäev. Kuna Junn ja Urki läksid enda BMX-e rattalaadale Škoda esindusse müüma, siis mõtlesin, et kaen ka ürituse üle. Sai pandud äratus 10:30 peale (gaad, mis toimub??) ja ennäe iseenesest eilsest veel väsinud peaga sai luugid kell 10 lahti tehtud, ettevaatlikult üles tõustud ja pesud + riide ja linnapoole. Saue jaamas nägin veel neid kabjastajaid kes tulid alles hommikul sealt peolt ära. Järsku kuulsin mingit karjumist ja need olid nemad: Erko (18), Paal, Sheep  ja Joonas. Nad olid ikka väga opa peal endaga, kusjuures asi ei pidanud veel lõppema vaid nad küsisid mult 90 senti, et uuesti poest meelemürki võtta. Sellest mis neil käes oli, ei piisanud. Pruukides seda  oli selline tunne, et kui oleks olud butterflies in stomach siis oleksid need liblikad kõik põlenud seal, tõesti oli selline. Siis panin rongipeale kus olid mingid väiksed tüdrukud, kes arvasid, et ilgelt äge on panna enda näönahale rohkem krohvi kui seda on veoauto rehvidel kummisegu - no cmn lõpetage ära + nad pildistasid laupäevahommikuseid magajaid rongis jne. Saage üle!! Lõpuks jõudes baltasse mõtlesin, et peaks midagi suust sisse ajama. Läksin R-kioskisse, kus tehti minu silmadeall ära röövimine, kuid mina olin liiga Zombie, et hakkata mingit Walkerit seal mängima ja ostsin oma Kismeti ja Vichy ära (ilge söök muidugi). Edasi jõudsin juba sinna rattalaadale, tutvusin kõigipoolt pakutavate toodetega ja mingiaeg lahkusin Urkiga sealt, kes oli loobunud oma bmx-i müümisest. Tagasiteel Lilleküla jaama käisime ka veel uues Kristiine keskuses, mis oli uuenenud = suht nice isegi.

Siis tulin koju tagasi magama. Ärkasin sellepeale, et tuli sõnum SmartPostilt - teie saadetis on kohal. Kohe auto sooja ja vurasin järgi sellele. Underit tuleb veitsa küll parandada aga järgmine hooaeg saab kindlasti Viru ringile kõvatama minna :-). Edasi läksin õue, kust ma just tulin ja kus oli VÄGA külm, niiet täna ei kipu enam sinna, vaid puhkan välja ennast. Kohe hakkab mingi film ka kuskil telekast, et seda vaatama ja siis näeb mis pühapäev endaga kaasa toob.

Seega olge korralikud ja ärge pruukige alkoholi - siinkohal tervitaks noori kes said oma karistuse!!

Üks pilt ka veel, mis Saunamaailmas seinal oli - väga muhe :)














Tsaukaaaaa :-)

No comments:

Post a Comment