Sunday, November 28, 2010

Agraarajastul tehakse tööd valdavalt käsitsi...

Noniii fellas, on nädalalõpp!! Proovin siis lühikokkuvõtte teha neljapäevastreedestlaupäevastpühapäevast :-D

Neljapäev:
Hehh ei tulegi enam meelde -.- Koolis ei juhtunud väga midagi. Kõik tunnid ja jutud. Peale tunde läksin ARK-i, no 21 dets on finaal! Edasi trippisime Henstu ja Danieliga linna, Katile kinke ostma. Noo, mina lugesin, et aadress on Madara 6, see oli nö sealtkohast kust me tänavale jõudsime, vasakus ääres (me jõudsime tänavale keskelt). Läheme majaette jaa uurisime, et kuidas sisse saaks? Tuli välja, et aadress on hoopis Madara 27, ma ei tea kust ma selle 6 võtsin. Noo hakkasime siis teiselepoole kõndima, vahepeal läksime sealt kohast mööda, kust me tänavale jõudsime, ehk keskkohast. Kõnnime ja kõnnime, kui järsku avastame, et oleme juba majade 33 jne edasi ees ja tänav hakkab lõppema. Kui lõpuks õige 27 maja üles leidsime, siis tuli välja et me ei oleks pidanud minema üldse paremale ega vasakule sealtkohast kust me tänavale jõudsime, vaid oste =.= noo great!! Saime kauba kätte ja jooksuga bussipeale ja siis uuesti 190 peale. Kerge McChicken oli ka vahepeal :-) Edasi koju jaa, ma ei teagi mis sai.

Reede:
Algas siis kõik see värk sellega, et oli jälle suit up, sestt oli kooli sünnipäev!! Okei, olid kõik esimesed 5 tundi ja peale seda aulas meeting. Istusin siis humanitaari sekka ja sai oodatud sõrmuseid. Kui ma selle kätte sain siis oli pettumus :-/ nimelt ei mahu see sõrme, teise käeomasse sobib. Panin sinna ja oli oba! Peale aktust kohe koju, ei tea kas oli kunst või mitte. Siis käis Daniel nagu uni, kui sõidad autoga videvikus, et läheks driftima, noo saigi mindud! Jõlesitt oli sõita. Lõpuks loobusin ja läksin koju, lükkasin lund ja ootasin vanaisa. Vanaisa oli vaja, et linnas käija. Ei taha politseinikule vahele jääda, et ma üksi sõidan. Läksin JÄRVE-le oma pükse tooma, kuid polnud valmis -.- Okei, peale seda tulin kerge driftiga Sauele tagasi - oooh, ma armastan nelivedu. Siis uurisin lilli ja saime Erkoga kokku. Läksime poest läbi jaa Simo juurde, kust suhtkohe Kati sünnipävale edasi läksime. Noo, Kati oli ettevalmistanud igasuguseid sööke jne! Mõnus oli!! Siis kujunes kuidagi edasi. Rääkisime Keidule isiklikult kui väärtusliku kingi me kinkisime jne, ei tahtnud kuidagi uskuda :-( Mingiaeg arvas junn, et peab koju minema - siis ma ei näinud teda enam. Mingiaeg arvasime Mina, Simo ja Erko, et peame ka koju liikuma - ma ei tea kust see mõte tuli, aga jah! Kojuminek oli üks suur lollus - pilla-palla, lülitasin kohe ikka neliveo sisse, Erko küll tiris mind tagaveole üle aga, hakkama saime!! :-) Kolmnurga juures lahkus Simo kodupoole. Me Erkoga olevat veel H-idele helistanud. Helis ei võtnud vastu, Heleni kõnest sain laupäeva päeval alles teada. Sellega oligi reede otsas! Ülepikaaja vääääga äge reede!!

Laupäev:
Junn ütles hommiku kohta hästi: "Päkapikud on suhu sittunud!" Noo ärkasin mingi pool 11 äkki, sest olin maganud käepeal ja see oli üks tuim tükk. Ärkasin villased sokid jalas ?!?!?, keegi seletada oskab siis aidake. Enivei, siis ärkasin veitsa, sõin ja uurisin arvutit. Edasi lükkasin katuselt veits lund ja hakkaski kell 16-nele lähenema. Õhtuseks kavaks oli üks kena Itaalia restoran ja Estonia kontserdisaal. Restoran oli megaaa! See lõhesupp, pizza, šokolaadikook + kakao ja kõik jutud oli (Y). Teel Estoniasse, otsisin vaateakendelt uut triiksärki, sest tõesti me sõime punni endid. Kontserdi ajal tuli kerge uni, võitlesin sellele vastu - uni tulenes vist reedeöisest pidustusest ja vähesest unest, Gerttu isegi tegi tähelepaneku, et ma väsinud. Enivei, kuulasime kontserti ja värki. Lõpus see plaksutamise värk läks pikale ja kui ma arvasin, et võib lahkuda, siis läksin välja ja hakkas kõlama veel üks laul -.- + see oli heaaa laul!! Läks pekki :-( Tagasiteel Sauele oli sohvrihärra! Kuna Sauel peale koolikokkutuleku midagi ei toimunud, siis läksin magama.

Pühapäev:
JÄLLE sajab. Seekord oli uni pikk ja hea :-) until 12:00 Ärkasin, sõin, arvutis - nagu ikka. Mingiaeg sain suuskadelt määrde maha ja Harkku. Jõlemõnus oli ikka, peale suuskamist Saue ujulasse. Kojutulles oli VÄGA näljane, sõin meeletult jaaa järgnes väga mõnus uinak :-) paljud vist teavad mis tunne see olla võib. Ärkasin, uurisin matat jaa katsetasin uuesti smoke photography-t. Üks pilt isegi õnnestus. Nüüd lähen vist magama ära, sest uus nädal on ukse ees!! Goodbye :-)
Sõrmuseisandad :-)


















Õnnestumine! 

1 comment: