Friday, December 31, 2010

新年快樂 !

No jouks! Jälle =.= pole ammu kirjutanud, parandan viga.

Algas siis uus nädal sellega, et plaanisime minna osalise klassirahvaga + Kaia, uiustama. No oli FUN, igaüks vedas siis ennast rongile, kes juba oli linnas see ootas. Uurisime pangast natuke raha ja siis läksime uiusväljale. Saime kõik ilusad oranžid uisud endale ja hakkasime cruisima. Vahepeal tuli Shneil mõte kulli mängida, no sai tehtud. Edasi mõtlesime ja käisime mõned söögikohad läbi: Kompressor, Hell Hunt, Mingi Iiri koht ja lõpuks istusime Vapianosse maha. Sõime ja mulisesime niisama seal. Mingiaeg kontakteerusin isaga ja trippisime edasi. Leppneeme külaliste juurde. Polnud neid ammu näinud, nemad samuti. Sealt tulime varsti tulema ja kodupoole. No teisipäev oli hullumaja :-/ Ärkasid üles, vbl sõid midagi ja hakkas peale üks suur igavus!!! No mitte midagi polnud teha. Hakkasime Cituga siis mingeid plaane rääkima ja mul tuli idee kinno minna, midagi ei paistnud tulevat, aga siiski parem kui kodus Facebook-i esilehte refreshida. Lõpuks panime endid valmis ja OOTASIME Saue bussi mingi 25 min äkki?!? Enivei, veits kiireks läks, aga peale saime ja kinno ka ( : Kinos vaatasime siis seda, kuidas Väiksed Fockerid kohtusid. Fun film oli jne, pärast helistas Dorisele Heidi ja kutsus Kalevisse jalkat vaatama - aastalõputurniir. No oli win!! Piletit ei pidand ostma ja saime nats jalkat vaadata. Edasi aga oli aeg hiline ja pidime viimasele rongile ennast sihtima, enne veel Hessist läbi (Jama koht!!). Siis olimegi kodus ja uurisime niisama seda uut (meiejaoks) oovoo-t. Mingi poolteist tundi vist olime seal. Nagu oleks veebikaamera just avastatud. No kodus, öösel, tegin veel süüa ja olin nsm. Järgmine päev (kolmapäev) oli kohe 12:30 paiku jõusaal meestega plaanis. Läksin kohe sinna ja OPS. Pärast tulin koju ja kokkasin esimest korda (vist) aasia kööki - tuli maitsev. Järgmine hetk võis mind leida voodist magamas. Mingiaeg helistas vanaisa ja kutsus appi - oli aiamaja ehitanud ja tahtis abi selle kokkupanekul - mõeldud tehtud. Hiljem proovisin õnne lotos - no WIN! Järgmine kord uuesti. Eile, ehk siis neljapäeval oli plaanis minna uuesti aastalõputurniiri vaatama Stefi ja Eskoga. Mõeldud, tehtud, linnas. Võtsime veel kerge Hessi ( mis siis, et ma ennist ütlesin, et see jama koht) ja kerge Summi - no WIN! Emm siis aastalõputurniirile GOAL-e vaatama. Ma väsisin kuidagi kähku ära ja tulmiegi üheksase bussiga sealt ära. Kodus tegin ulme söögi ja värvilisi ekraane uurima. Ühesõnaga nüüd on aasta viimane päev! Drifti karikasarja finaalini on jäänud 6 päeva ja autasustamiseni 60 päeva. Olge valvsad!! Ei sa ka ilma, et paneks soovid ja pühendused teele. Ehk siis HEAD VANA AASTA LÕPPU JA ULMELIST UUT!!

Cya, see you in new year!! ( :

Uisutamas

Helen tahtis poseeirda

Lepingu allkirjastamine

Sunday, December 26, 2010

In Burges

Hello,
Viimati kirjutasin siis kui ööö oli esmaspäev vist. Ühesõnaga teisipäeval käisin siis mustamäel driftimas ja nooo lõppfinaal on tulemas 5 jan. Edasi oli see, et järgmiseks päevaks oli mul ostetud ballipilet. Enneseda olime herr Simojuures soojendamas ennnast. No Asti pudeleid oli äkki 6? :-D  Noo läksime ballile, igast värki jne. Loosipaki sain ka nr 124 võitis siis suure paki Tacosid- päris head oli neid pärast süüa. Edasi õpetas Merka mulle mingid algelised tantsusammud selgeks ja sai ka jalga keerutatud. Pärast kutsus Taavi, mind helenit jne Vasja juurde, no igast värki oli jne. Isegi bändikas käisime, sain päris trumme mängida jne. No kojuminek oli külm, õnneks oli kabjarada ees :-D Kolmepaiku jõudsime koju ja läks ops magama suht kohe. Järgmisel päeval oli koolis AINULT aktus. Ronisime isegi kohale sinna, aga no tõesti, ainult veerand aulat oli õpilasi täis. Ega see aktus mingi suuremasi ka polnud. Edasi koju ja kohe magama edasi. Hiljem vist läksime suusatama. No tuli 99% ära, pole trennis ammu niimoodi tundnud. Edasi koju ja järgmine päev oligi jõululaupäev. Pole vist mingi 5 aastat jõuludeajal Sauel olnud. No oli kodus kerge eine ja siis niisama olek. Jõulud olid eriti rahulikud. Jõuluvanalt ei osanud midagi oodata ka, no ei taha midagi. Edasi oli laupäeval sugulastejuurde sõit jne. See Scarlett vms möllas ikka täiega jälle. Noo täna olid mingid võistlused Keilas. Jõlesitt rada oli, pehme ja värki. Meesteklassis oli koht seal 1 koht peale kümmet. Edasi tulin koju, sõin ja tõmbasin magama ära. Üldse viimaselajal magan nagu maeitea kes :) NIIHEA lihtsalt. Tulin mingi kolmest koju nagu ütlesin, sõin magasin SEITSMENI ja siis läksin alla ja vaatasin, et JÄLLE saab süüa, kuna see aga oli niihea veiseliha, siis ikkagi sõin. Siis käisin korra poes, et veitsa manchi ja koju Home Alone 4 vaatama. Siis vaatasin veel ühe filmi ära - In Burges, no ma ei teagi nüüd, loodan, et saan magada :-D Enivei, kirjutab uuesti millalgi, tean, et see polnud just kõigemahukam postitus, aga siiski.

Tsauh!! :-)

Monday, December 20, 2010

Mul on Volksil uued kummi! (rehvid)

Jouks, pole jälle maeiteamisajast kirjutand, piinlik lausa.... Nüüd on aga millest kirjutada ka. Noo enamvähem muud ei mäleta, kui seda, et neljapäev ja reede oli ILGE uni. Reedel isegi viilisin tunniplaani ja läskin koju magama, sest oli tõesti vaja puhkust õhtuks. Reedel oli veel Kuritöö ja Karistuse töö ka - njah... Reedel siis magasin kodus kuni Citu helsitas  ja ajas üles -.- Edasi vaatasin filmi nats, lootsin magama jääda no ja siis hakkasin valmistuma. Helistas Nils, et ma talle kingad kaasa võtaks jne. Sättisin, tegin süüa ja panin kõik paika. Siis tulid Helis, Helise ema ja Raili ning võtsid mu peale, edasine suund oli Saue Kaubamaja. Tekitasin oma osalusega Mortenile ~650 kroonise arve ja autosse :) Edasi läksime litsimajapoole pidu panema :-D Win!! Noo läksime sinna, andsime oma ägeda luku üle jaa läks pidu lahti. Valisin endale kohe ühe crib-i ka välja, külastajaid oli vist palju. Noo see pidu oli MEGAA, Junn sai 18!!!!! Täitsa elus pidu oli. Palju rahvast, isegi igaühega ei jõudnud rääkidagi. Vahepeal kutsus Ayron mind Statoili kaasa, et nats Cocat Black Velvetile peale võtta. Tripisime siis sinna, vähe targemas konditsioonis poleks viitsind aga siis oli jah.... Statoilis pole kunagi varem vist niimoodi räusanud. Igatahes kui me tagasi hakkasime minema, siis kukkus see meil Rimi ees maha ja oligi vsjo... No siis läksin tagasi jaaa.... JAH pidu oli. Hea oli, et keegi pilte tegi, nägi kus käisid. Mingiaeg sain teada, et Takso maja ees ja olingi sees :) tüdrukud tellisid, minaeitea. Noo taksosõit oli jah... KUIGI Sauele 135 KROONI mitte €, haige no. Aga samas taksos oli ka VÄGA paha, niiet jah juhtus üht-teist. Sauelejõudes olin ma suht jahh, ei suutnud endatänavaotsas maha minna =.= Igatahes trippisin koju jaa JAH no oli selline õhtu. Hommikul oli raske igasuguseid kiiremaid liigutusi teha, kuid ma elasin selle üle :-) Päevapeale käisin veel suusatamas ja õhtul Simmeri poole. Seekord võtsin ainult Valge Klaari, sellest piisas ;-D kuulsin veel hullusi mida ma tegin eelmine õhtu ja värki. No oli meeldejääv nv. Pühapäeval nsm kodus koristasin ja värki. Esmaspäeval oli koolis mingi RÄIGE keemia töö, no pmst klassipeale ehk 3 saame. Edasi kirjutasime reporti jaa läksime psühosse. Homme mõtlesin Mustamäele drifitma minna ja nsm unistada. Vaatab mis edasi saab!!


Lükkan paar jõululuuletust ka (LABASED ON, aga naerma ajas)


Tsaukaaa!!!! :)




Jõuluvana suur ja paks,
Habe hall ja hambaid kaks.
Sõitis uhke saaniga,
Kohvikusse daamiga.

Talvel tihane sööb pekki Aednik-pede pügab hekki,
Jõuluvana korstnas kinni Tatid mängivad 5-te minni 
Artur Kravets paneb peeru Kui ta saab noaga neeru, 
Mina mängin GTA´d Iraagis sitta täis on maad 
Õues väike sitt lööb pilli Jumal taevas sügab tilli, 
Parte söödab vanamutt, Omal püksis räige tutt, 
Jumal taevas persse kukkund, Oma pasa sisse uppund,
Pea ta ajab sitapotti, Öösel kepib karu-otti 
 Vahepeal siis sügab kotte Peale seda nikub rotte 
Kondosse ta ei kasuta Sest niimoodi saab tasuta 
Jõuluvana tuleb juba, Kuid mul kusine on tuba, 
See on minu jõulurõõm Kuid parem oleks õlle sõõm.



Wednesday, December 15, 2010

fuck me, i'm famous

Jouuuks,
Noo uus nädal, uued tuuled. Esmaspäeval midagi eriti uut ei juhtunud. Teisipeäval kojutulles magasin, tegin suuski ja trenni. No tõesti, Saue LV, võiks sellele Tänavapuhastuse AS-ile öelda, et tõmmaku teed puhtaks!! Vastik on sõita, vedrustus kannatab :-/ Enivei, siis vaatasin kergelt matat jaa magama ära. Vahepeal olen oma sõrmuse ära kaodanud :'(, andke teada kui leiate!! Noo teisipäeval koolis niisama olek ja musas laulsime, missest, et sõnad leidsin siis, kui laulu kaks viimast takti kõlasid - norm. No täna siis, raske ärgata ja kõik jutud. Venes saime teada, et peame mingi reklaami tegema WIN!! --.-- Edasi oli vabamata jaa siis suusatamine + töömata otsa. Kreek suutis ikka parajad ülesanded keerata meile. Edasi tulime koju jne. Kodus magasin vist, öö 20 min?? Ja panin linnapoole edasi. Bussipeal olid veel Ayron, Sheep, Triin ja Kiti. No proovisin raamatut luugeda - 2 lehte, edasine ajaviide oli mu uue iPodi vaatamine ja uurimine bussis, Chip vist tellis ka ära endale selle. No linnas viisin fotoka puhastusse ja lõõgastusin Vapiano pizzat süües ja raamatut lugedes. Edasi sain autoga ja emaga kokku ja läksime Roccast läbi. Tahtsin sealt 3.5mm --> 2'3.5mm juppi endale, sain, aga läks veits pikemalt :-P Vaatasime mulle ühed uued pidulikumad püksid ja mingi mütsi valisin ka mantli juurde. Edasi mõtlesin, et kuna ARK on tulemas, siis proovin Mustamäe ARK-i platsil kergelt külgboksi ja jutte. Sttgi, torbikuid ja värke polnud, no siis harjutasin külglibisemist autoga, teistsuguse massijaotusega auto oleks võinud tol hetkel olla, OLEKS olnud parem, agano edasi vurasin koju. Täna ostsin veel endale lofti ballipileti, vaatame mis saama hakkab :-P Heleniga kerged plaanid on, vaatame. Nüüd testin kuidas mul eestikeele reeglid pähe jäävad ja naudin und :-)

Jällekirjutamiseni...

Sunday, December 12, 2010

Indus-Kange-Kõrbes-Vastutuules, kus vastasvõistkond oli pärit BERMIST!!

Jouu, pole ikka kaua-kaua kirjutanud...
No kolmapäeval oli teiseks tunniks, teist tundi ka polnud, great -.- Okei oli lühem koolipäev jne. Pärast pidi jõusaal olema, aga magasin kodus niikaua, et ei läinud. No siis rääkisin veel vanematega jne. Edasi vist magasin jne. Õppida järjekordselt polnud midagi. Neljapäeval kooli ja kõik värk. Väga ei mäleta koolist midagi. Pealeseda jälle koju magama ja suht õhtuni täiesti 4 seina vahel. Õhtul hakkas mingi spämm pihta, et õues torm jne. Eriti ei usukunud, oleks võinud. Reedel magasin sisse -.- 7:35 oli Erko uksetaga ja lendas sisse. Ütles, et kooliteel on sahk põiki ja kooli ei pea minema. No olime veits siin, läksime kooli putru sööma ja olime mingites tundides, pmst oli hea, et arvuti kaasas oli. Koolis haudusime plaane, et kinno minna. No pealekooli läksimegi siis Eskoga kinno, sest teised kõik feilisid ja ei tulnud -.- Kojusõites tuli bussipeale veel Ki xx u ja helistas Helis, et võiks õue minna. Sauelejõudes pakkisime endid sisse ja läksime õue - Mina, Helis ja Esko. Sumpasime lumes jne ülihea oli :-) No läksime veel Rax-i juurde ja värki, pidime seal vähe olema, aga TAJOOBA olime, kusjuures koguaeg jopedega ja värki. Kojuminnes oli hirmus uni ja sinna ma jäingi. Ärkasin sõnumipeale, Iss saatis sõnumi, et nad juba Kopenhaagenis ja tulevad kohe koju. Noo ma ei saanud, helistasin kohe, et nad mulle Bilareid tooks :-) juba otsas, hihihih. No siis koristasin ja värki ja olidki vanemad kodus :-) Läksime kohe suuskama isaga ja värki. Noo vanematelt sain ikka pudi-padi ka. Pärast läksime tuttavatele külla ja sealt läksin edasi Karli poole. Olime nats ja tulime tulema. Pühapäev on suht selline - kodusolemine olnud. Tuli suht lühikene postitus aga siiski tegin ära. Vaikselt mõtlen siin juba järgmisele nv-le mwhahaha...

Tsaukaaa..

Wednesday, December 8, 2010

f(t) = 1 2 a0 + 1X n=1 fan cos n!t + bn sin n!tg

Jouks..
Viimased päevad on tihedamad olnud kui muidu :-)
Esmaspäeval tulime kõik esimeseks tunniks ja oli inimeseõpetus, edasi kõik tunnid jne. Saime varem ära koolist = 6 tundi. Kojuminnes läksin vist magama. Siis helistas Johnny,  trippisin temajuurest läbi ja sain Hansuga kokku. Läksime Nikonschool koolitusele. Räägiti siis põhitõed ja hakkasime klõpsima. Tallinna panoraami jälle ei õnnestunud teha, ilma nahka läks kõik. Blue motion timing peab hea olema ;-) Siis tulime koju ära, panin ühe pildi kokku ja pmst lugema ja magama ära. Õppida nagu polnudki!! How cool is that??  Teisipäeval oli no täitsa common päev. Midagi muud nagu meelde eriti ei jäänud, et kõik kiled sain maha müüdud jaa laulsime jõululaule muusikas. Eskoga tegime keemias plaane, et mida tootma hakata, et me saaks endale iPod touch 4 gen raha kokku, ideid oli niipalju, aga no igale tuli öelda, et tõesti jalgratast pole uuesti mõtet leiutada. Pärast läksin koju, tegin suusad ja trenni ära. Tegime kiiremad KRP-d ja koju tagasi. Hakkasin kokkama, sõin mandariine ja lugesin. Avastasite ikka, et ma ei õppinud, sest polnud!! No kolmapäev joppas, et sai teiseks tunniks. Teine tund pidi olema venekeel agaaa no greatt!! Õps oli lahkunud meile ütlemata ja tund oli täiesti mõttetu, oleks magada tahtnud -.- Edasi oli humanitaariga ujumine koos ja peale seda olime väsinud. Kirjanduses hämasime niisama jne. Siis veen ajalugu ja crazyyyy mata otsa. Pealetunde läksime poistega pizzasse. Tõmbasime kõhud täis ja poekaudu koju tagasi. Kodus testisin ka seda uut facebooki spämmmi, no oleks võinud testimata ka jätta :-D Siis tegin klassikasuusad ja tempotrenni: EVI 50 min, EVII 10 min + 2 min SV, mingid tehnikaharjutused otsa ja koju tagasi. JÄLLE kokkasin ja sõin pelmeene. Spämmisin feisis, õppisin matat jaa tegin inkat, nüüd lugema ja magama!!

Tsa..

Trigonomeetria -.-

Nikonschool

Sunday, December 5, 2010

Tervitab soomlasi ja pakk pelmeene!

Morjensk,
Viimati kirjutasin siis reedest, teen nädalavahetusest ka kokkuvõtte siis.
Laupäeval ärkasin suht vara, noo ajasin suht kohe kargu alla jne. Noo sellest kõigest on juttu ka eelmises postituses. Ühesõnaga oli ilusa taevaga ilm ja oli mõte paari pilti pealinnas teha. Kahjuks aga selleksajaks kui ma minekuvalmis olin kadus see ilus selge taevas ja peale tuli ühtlane suur mass -.- Kontakteerusin siis Matsuga ja panime linnapoole ajama, mul polnud enda statiivi kodus -.- Seega oli hea, et Matsu seda laenas :-P Noo sai pilte tehtud ja koguaeg "uugatud" kuskile, panime igast asju uugama ja uugutasime niisama. Tagasiteel nägime bussis KI XX U-t!!!! Hiljem Sauele, kus möllasin piltidega jaa vaatasin filmi voodist, kuhu ma ka magama jäin. Pühapäeval siis lasin und ligi 12-ni, suht hea oli isegi. Ärgates uurisin vanaisa plaane, tegin süüa ja läksin linna oma statiivile järgi. Siis läksin veel poodi, ostsin manchi jaa läksime suusatama ära. Kui sai suusatatud, siis ütles auto "Please refuel!" damnn... peab jala käima :-D Siis koju, vaatasin selle vmg soovitatud filmi ära, Metsik noorus vms, suht imelik oli, aga samas äge ka! Noo, siis panin ahju sooja ja tegin juustu-viineri pirukaid ja hakkasin riigimehi vaatama. No hoia 1 ja viska 2 tõesti oli komöödiline osa!! Edasi tegelesin mataga, sõin jaa lugesin veits. Jätsin sellise huvitava kohapealt pooleli, et homme ka huvitav oleks :-) Edasi, eeee niisama olin vist jne, rääkisin vanematega, et kuidas läheb jne. Nüüd tulin pesust jaa siin olen, kirjutan!

Tsauh....

Tallinna laht


Pirita tee

Saturday, December 4, 2010

Raili

Heii...
Ehh, peaks nüüd jälle kirjutama, olen seda edasi lükanud ja hetkel selline aeg, et ei tea mida edasi teha, seega kirjtan vahelduseks. Kolmapäevast saati pole kribanud siis -.-

Kolmapäev:
Noo, algas päev kohe hullult! Geo õps väänas töö kaela ja järgnes kohe venes töö. Viimane oli chill, selline lebo ja värki, sain nelja. Edasi, mingid kirjandused, estad + kõik jutud. Viimane oli kehaline (L) kerge koss ja siis sammud kodupoole. Magasin veits jaa trenni ei läinud, sest olin viimase õhtu vanematega kodus. Päeval magasin niipalju, et öösel ei tulnud und ja oli selline vastik magamata öö.

Neljapäev:
Seekord olime keemias vähe vaiksemad :-D Inkas oli mingi sõnadetööö =.= vaikselt vihkan inkat juba. Edasi lõbusalt mata, 2 estat :-@ ja vene :-) Pealeseda kodus: magasiiiin!! :-) Niihea oli jälle. Siis panin sauna kütte ja kutsusin Tauri ja Kätlini siia. Uurisime poest mingid pizzad, krõpsud, pepsid ja tagasi koju. Tõmbasin sauna pizzat sööma ja niisama olema. Sai pikalt räägitud ja värki. Hiljem tuppa ja mingit eriti haige huumoriga filmi vaatama - Scott Pilgrim V.S The World. Noo tuli lõpuks uni ka. Mingiaeg enne ühte läksin Tauri ja Kätlin ära, ma tõmbasin magama.

Reede:
Hommikul oli raske ärgata :-( saunast väsinud siiski. Ärkasin ruttu, sain sõnumi, et Helen ei liitu minuga kooliteel ja siis ma olin, et what now?? Leidsin ühe särgi :-) tõmbasin selga, tegin piparmündikakao termoskruusi ja läbi lume sahiseva Waka Waka saatel kooli :-) cant be better!! Koolis mingid inka rasked süsteemid, KAKS matat!?! Jaa siis tõmbasime veel maiskonna ja esta ka otsa. Kuigi oleks võinud varem ka ära minna :-P Agano see selleks!! Peale maiskonda, siis läks ruttu igaüks oma koju jaa bussipeale. Mina, Cristen, Hans ja Esko läksime siis TEEVIIDALE. Saime igast teavet edasiõppimise suhtes ja nänni. Lõpus mõtlesime, et nüüd DAVAI!! Lähme ära, aga no tahtsime mingit nänni ka saada - helkurit ja kommi. Siis läks pikale juba - sõjakool + uuesti see keerlev auto jne :-D Ei saaks öelda, et sealoldud aeg mahavisatud oleks!! Peale Teeviita läksime Kristiinesse, kus toitis meid CHOPSTICKS, kõhud olid megatäis, Hans ostis veel endake ka touchi ja läksime kodupoole. Sauelejõudes tahtsime Eskoga mingi rahva õue ajada - kes tahtsis magada ja kellel oli külm :-/ Olin veitsa kodus, soendasin ennast ja läksime Maasu ja Sheebiga lofti. Noo seal oli fullhouse ja laulis Oss! Saime siis kolmepeale laua ja läks pasandöss. Kokku olime vist ming ligilähedale 3 tundi. Ime et me bän-i ei saanud, sest no me isegi ei ostnud midagi ja vahepeal oli terve laud vist seda küünlarasva täis :-D Lõpus lisandus loora ka meiega :-) nalja sai!! Tegime oma usu ja värki, Meka poole!! Siis trippisime koju ära, tõesti oli väss olla!! Kodus vaatasin selle Scott Pilgrimi lõpuni ja magama. Hommikul ärkasin suht vara ühe kõne peale ja nii oligi. Hakkasin uuesti Fast & Furious 4 vaatama, kuid jäin magama -.- Edasi ajasin kargu alla, tegin sooja glögi ja hakkasin blogi kirjutama!!
Bye fellas!

Tuesday, November 30, 2010

Tweenie clock, when will it stop?

You fellas!!
Just nii ma sisenesin riietusruumi, enne keskpäevast treeningut! Mängisime siis täna jälle kossu ja hüppasime üle kitse, sp ta polnudki hobune, sest hobusel oleks olnud pikem saba. Enivei, tänasest siis, eilsest ka vist!

Eileee, esimene tund oli suht selline sissejuhatav. Õpetaja rääkis vilistlaste kokkutulekust jne. Matas oli mingi töö, enamvähem läks jaa muud nagu muud huvitavat polnud. Keemia tund läks veitsa käest ära! :-P Veits imelik oli koolis kui lauad kleepusid, mata klassis oli prükkaris šampusepudel ja 4 korruse meestevetsus 2 aleksandri pindi purki. Noo läheneb joomisele vms? Eee, pärast läksin koju, mõnusalt rahulikult cruisisime : ) Kodus ei teinud suurt midagi, vaatasin uuesti selle American Pie - The Book Of Love ja olin niisama, õppisin tänaseks ajaloo tööks jms. Täna ka, ärkasin, söök jne koolipoole. Ajaloos töö, edasi lunch jaa koss. No muud eriti midagi. Pealekooli hakkasin Fjodor Dostojevski - Kuritöö ja karistus lugema, peale kahte lehte magasin. Ärkasin, sest oli trenni minek. Trennis sai suusavaldamist harjutatud ja muud värki. P.S nõme laul käib, vahetan! Ooh, Pendulum - Sounds of life käib blogikirjutamise ajal hästi. Noo tulime trennist tagasi ja käisime isaga Selveris mulle süüa ostmas, senikaua kui nad ära on pean ju kuidagi nälga peletama :-D Ühesõnaga olge tublid ja värki. Mõttetult lühike post tuli, sest no tõesti pole millestki eriti kirjutada, olen aru saanud, et nädalavehtused on need ajad kus tuleb rohkem muljeid, millest kirjutada. Põhitahtja on siiski Cristen, kes käis peale, et kirjutaks. See on samas ka hea, et ei lähe meelest jne. Aga mis ma ikka siin jaman!! Homme geos ja venes tööd, loodan parimat!!

Ciao..


Traadirull 

Sunday, November 28, 2010

Agraarajastul tehakse tööd valdavalt käsitsi...

Noniii fellas, on nädalalõpp!! Proovin siis lühikokkuvõtte teha neljapäevastreedestlaupäevastpühapäevast :-D

Neljapäev:
Hehh ei tulegi enam meelde -.- Koolis ei juhtunud väga midagi. Kõik tunnid ja jutud. Peale tunde läksin ARK-i, no 21 dets on finaal! Edasi trippisime Henstu ja Danieliga linna, Katile kinke ostma. Noo, mina lugesin, et aadress on Madara 6, see oli nö sealtkohast kust me tänavale jõudsime, vasakus ääres (me jõudsime tänavale keskelt). Läheme majaette jaa uurisime, et kuidas sisse saaks? Tuli välja, et aadress on hoopis Madara 27, ma ei tea kust ma selle 6 võtsin. Noo hakkasime siis teiselepoole kõndima, vahepeal läksime sealt kohast mööda, kust me tänavale jõudsime, ehk keskkohast. Kõnnime ja kõnnime, kui järsku avastame, et oleme juba majade 33 jne edasi ees ja tänav hakkab lõppema. Kui lõpuks õige 27 maja üles leidsime, siis tuli välja et me ei oleks pidanud minema üldse paremale ega vasakule sealtkohast kust me tänavale jõudsime, vaid oste =.= noo great!! Saime kauba kätte ja jooksuga bussipeale ja siis uuesti 190 peale. Kerge McChicken oli ka vahepeal :-) Edasi koju jaa, ma ei teagi mis sai.

Reede:
Algas siis kõik see värk sellega, et oli jälle suit up, sestt oli kooli sünnipäev!! Okei, olid kõik esimesed 5 tundi ja peale seda aulas meeting. Istusin siis humanitaari sekka ja sai oodatud sõrmuseid. Kui ma selle kätte sain siis oli pettumus :-/ nimelt ei mahu see sõrme, teise käeomasse sobib. Panin sinna ja oli oba! Peale aktust kohe koju, ei tea kas oli kunst või mitte. Siis käis Daniel nagu uni, kui sõidad autoga videvikus, et läheks driftima, noo saigi mindud! Jõlesitt oli sõita. Lõpuks loobusin ja läksin koju, lükkasin lund ja ootasin vanaisa. Vanaisa oli vaja, et linnas käija. Ei taha politseinikule vahele jääda, et ma üksi sõidan. Läksin JÄRVE-le oma pükse tooma, kuid polnud valmis -.- Okei, peale seda tulin kerge driftiga Sauele tagasi - oooh, ma armastan nelivedu. Siis uurisin lilli ja saime Erkoga kokku. Läksime poest läbi jaa Simo juurde, kust suhtkohe Kati sünnipävale edasi läksime. Noo, Kati oli ettevalmistanud igasuguseid sööke jne! Mõnus oli!! Siis kujunes kuidagi edasi. Rääkisime Keidule isiklikult kui väärtusliku kingi me kinkisime jne, ei tahtnud kuidagi uskuda :-( Mingiaeg arvas junn, et peab koju minema - siis ma ei näinud teda enam. Mingiaeg arvasime Mina, Simo ja Erko, et peame ka koju liikuma - ma ei tea kust see mõte tuli, aga jah! Kojuminek oli üks suur lollus - pilla-palla, lülitasin kohe ikka neliveo sisse, Erko küll tiris mind tagaveole üle aga, hakkama saime!! :-) Kolmnurga juures lahkus Simo kodupoole. Me Erkoga olevat veel H-idele helistanud. Helis ei võtnud vastu, Heleni kõnest sain laupäeva päeval alles teada. Sellega oligi reede otsas! Ülepikaaja vääääga äge reede!!

Laupäev:
Junn ütles hommiku kohta hästi: "Päkapikud on suhu sittunud!" Noo ärkasin mingi pool 11 äkki, sest olin maganud käepeal ja see oli üks tuim tükk. Ärkasin villased sokid jalas ?!?!?, keegi seletada oskab siis aidake. Enivei, siis ärkasin veitsa, sõin ja uurisin arvutit. Edasi lükkasin katuselt veits lund ja hakkaski kell 16-nele lähenema. Õhtuseks kavaks oli üks kena Itaalia restoran ja Estonia kontserdisaal. Restoran oli megaaa! See lõhesupp, pizza, šokolaadikook + kakao ja kõik jutud oli (Y). Teel Estoniasse, otsisin vaateakendelt uut triiksärki, sest tõesti me sõime punni endid. Kontserdi ajal tuli kerge uni, võitlesin sellele vastu - uni tulenes vist reedeöisest pidustusest ja vähesest unest, Gerttu isegi tegi tähelepaneku, et ma väsinud. Enivei, kuulasime kontserti ja värki. Lõpus see plaksutamise värk läks pikale ja kui ma arvasin, et võib lahkuda, siis läksin välja ja hakkas kõlama veel üks laul -.- + see oli heaaa laul!! Läks pekki :-( Tagasiteel Sauele oli sohvrihärra! Kuna Sauel peale koolikokkutuleku midagi ei toimunud, siis läksin magama.

Pühapäev:
JÄLLE sajab. Seekord oli uni pikk ja hea :-) until 12:00 Ärkasin, sõin, arvutis - nagu ikka. Mingiaeg sain suuskadelt määrde maha ja Harkku. Jõlemõnus oli ikka, peale suuskamist Saue ujulasse. Kojutulles oli VÄGA näljane, sõin meeletult jaaa järgnes väga mõnus uinak :-) paljud vist teavad mis tunne see olla võib. Ärkasin, uurisin matat jaa katsetasin uuesti smoke photography-t. Üks pilt isegi õnnestus. Nüüd lähen vist magama ära, sest uus nädal on ukse ees!! Goodbye :-)
Sõrmuseisandad :-)


















Õnnestumine! 

Wednesday, November 24, 2010

I understand small business growth. I was one.

Hei,

Sellenädala esmaspäevast kirjutasin, nüüd on kolmapäev - teen tagasivaate eilsele ja tänasele. Noo eile olid tavalised tunnid ja värki. Kohe esimese tunni ajal müüsin 2 birdy whistlet maha - neid on veel! Siis läksid tunnid edasi. Kehalises unustasid tossud koju WIN! Edasi, esta, inka ja musa. No eriti pinget polnud vms. Peale muusikat tegin Bioloogias järeltöö ära, 3-e sain. Enamvähem rahul, see raske osa ka. Seejärel kõndisin koju jaa ma ei teagi mis ma tegin. Igatahes olin. Aa Tšonn andis teada, et Hong Kongist on kaup kohale jõudnud how great? Tulin koju, ops kohe kate iAsjandusele peale ja nagu uus välimus. Mul üks kate iPod touch 2 ja 3 gen-ile üle veel, kes tahab see kontakteerub. Edasi õppisin kirjandust, sesttt noo cmn mingi rämeda materjali peale oli töö täna. Kusjuures oli isegi talutav. Edasi magama jne, eriti tühi päev oli.

Tänasest ka siis: Ärkasin 5 minti hiljem :-D , aga ma võisin seda lubada, sest esimesse tundi ma ei läinud. Kui hommikusööki sööma hakkasin, siis vaatasin, et lehti pole ja läksin neid tooma. Kui välisukse lahti tegin oli selline reaktsioon umbes: Whoaaa! megalt oli lund tulnud :-) Sain lehed kätte, sõin ära ja siis autosi puhastama lumest --.-- Tõmbasin mõlemad puhtaks ja läksime emaga ARK-i poole. Kergelt võtsin veel Olerexist kütust ka. Kui tankima hakkasin siis tuli sinna veel koolivend Mikk. Tal olevat Ladva tänavalt bensiin otsa saanud poor you!! Igatahes tankisin ära ja ARK-i poole. Pidin uue pildi ka tegema -.- see mis seni süsteemis oli olevat väga tume olnud vms. Panin siis aja kirja ja koolipoole. Koolis kui kapijuurde jõudsin vaatasin, et Esko ka võtab jopet ära. Noo ta oli ka kodus õppinud või ma ei tea mida teinud. Siis hakkasime venesse minema, kuid omaõpetajat polnud - korraks tuli mõte sinna mitte minna, aga hea oli, et läksime, sest muidu oleks puudumised saanud. Okei, seal siis lugesime kirjanduse konspekti jaa tegime Esko iPodi korda. Tal oli see lukku läinud seoses uuendamisega. - tuli välja uus O.S!! Suht kohe tuligi see kirjanduse töö - läks suhteliselt libedalt. Edasi oli veel ajalugu jaa mataa, viimases on tõesti jõhkrad süsteemid jne, õnneks saab aru. 7 tund, ehk kehaline jäi ära, sest õpside ja põhikooli vahel oli kossumatš. Ma märkisin vigu seekord. Siis kõndides Karliga koju, tuli mõte suuskama minna. Kodus harjutasin veitsa ARK-i, vaatasin Gone in 60 seconds jaa läksingi Ossiga suuskama. Tegime siis seal metsas tiire, jõudu jaa lumeingli tegin ka :-D Peale seda koju, lasanje, kakao, värske apelsinimahl + kohuke can't be better!! Nüüd varsti magama kohe, et homseks valmis olla!!

Tsauh :-)


Lumeingel

Monday, November 22, 2010

.....:"Ma olen pommimees, kui näed mind jooksmas ära jää maha!"

Yoyoyoy,

Sellega tuleb see meelde, et: " Yo dawg, we heard that you like cooking, so we putted owen into yout owen so you can cook while you are cooking!"
Esmaspäev siis. Hommikul mingi suhtvaikne koolikõndimine, tunnid jne. Seenädal oli siis minukord kooki teha. Söödi ära, et kõigehullem vist polnud. Räbalad müüsid ka kooke, aga mul oli tasuta. Füsas käisin tahvliees, panin ülesande paike ja õps pani selleeest viie paika. Muud nagu midagi, matas saan ikka pähe, kui teistele midagi seletan, apohh. Inimeseõpetuses oli töö. Enamvähem kiideti mu töö heaks. Noo, siis trippisime koju, Stefanile midagi öelda. Kodus olin veitsa siis JA ÄKKI kontakteerus John - meie asjad olid Hollandist kohale jõudnud :-) Nüüd ootan suure huviga Hong Kongist ka kaupa. Kodus siis hakkasin kohe testima ja reklaamima - kui huvi on siis ma olen olemas, mind saab kätte paljudel viisidel. Edasi hakkasin keemiat tegema, sest täna tegin ostuse, et teen 11 lõpus Keemia Riigieksami - how sick?  kuid ma teen selle ära ;-) Keemias sai JÄLLE eskoga nalja tehtud buukile. Kahju ainult, et me ei suutnud üleklassinaermist pidada ja Erko sai aru, aga äge siiski! Muud eriti midagi, õppind, ARK-i teinud - eksam tulemas. Kolmapäeval on mingi ränk kirjanduse töö ka, peab uurima hakkama. Homme veel bioloogia järeltöö --..-- teeme ära!! Ossiga küll rituaali enam ei tee, aga tehtud saame selle! Ega's muud midagi, lõpetasin just oma piparmündikakao joomise ja lähen unedemaale. Olge tugevad ja värki!!


Piparmündikakao 

Sunday, November 21, 2010

I'm the kind of guy who stops the microwave at 1 second just to feel like a bomb defuser.

Yeah, Whats up? Mm-hmm, It's me!!
Tõestino lülitage digiTv sisse või midagi!!

Millest ma viimati kirjutasin....? No ühesõnaga nädalavahetusest pole rääkinud.

Alustan laupäevast ja lõpetan paarkümmend minutit enne esmaspäeva.

Noo panin äratuse mingi 10:00 :-| aga no ärkasin ise 15 min varem, oli aru saada, eelmine õhtu polnud just väga jõhker, et ärgata laupäeva hommikul tuumapomm peas. Okei, pmst meid oli siis sellisele suurele sünnipäevale kutsutud, mis algas Viimsi SPA-st ja edasi siis sünnipäevalapse koju. Enne põhisünnipäevategevust "Body Pump" -i, mis sünnipäevalistele kinni pandi, käisime isaga soendustiirul ja siis pumpama. Peale tunniajast lihasteliigutamist nautisime sauna- ja veemõnusid spaas ja värki. Lõpukssssss sain endale uued ujumisprillid ka Ülemistest. How long i have been searching them?? Ei tea, aga sain lõpuks, omale uued reissing, competition prillid. 50 m aeg ei muutunud selletõttu üldse :-/ 31.(lõpp) tuli see. Noo, siis läksime sinna koju: söödi, joodi ja lauldi. Suht vara isegi, aga siiski hakkasime koju minema, kellel pühapäevane tööpäev ees ja kellel lihtsalt väsimus sportlikust päevast. No kuna teised olid tarbinud jooke, mille normaalne säilvus oli ületanud viimase piiri ja selletõttu õlle alkoholi sisaldus tõusnud 5.2%-ni, siis olin mina sohvrihärra ja sõitsin taksot :-) Lõpuks kui koju jõudsime, tuli telekast "Klass" vms, veitsa seda, veitsa arvutit ja siis seadsin end telekaette. Seekord kohe niimõnusalt, et suhtkohe jäin magama. Esialgu ärkasin sellepeale, et arvutis käis see msn-i hääl kui keegi kirjutab + neid tuli nagu, maeitea, vihmapiisku kui sajab - see on miinus, kui oled kuskil gurpi tsätis sees. No panin arvuti kinni ja jälle voodi. Sealt tuli see film, et kuidas jätta poissi 10 päevaga maha vms. Igatahes ärkasin hommikul pmst samas kohas :-$ jaa, oeh, sügav uni oli, aga magasin välja - peamine. Edasine plaan oli ammu paika pandud - autosi vuntsima. Seekord läks niihästi, et sisusi küll ei viitsinud teha, käravad küll veel, aga pesin 2+1 autot, ehk vanaisa oma tõmbasin ka puhtaks. Siis olin ma vahepeal lubadust murdnud ja noolega vuranud, aga nüüd aitab!! Lasin korralikult ploki puhtaks ja pesin uuesti üle :-) Magab nüüd talveund ja siis järgmine hooaeg mwahahaha.... Siis sain teada, et vanatädi sünnipäev on. Okei sõitsime sinna, sõime ja värki. Loomulikult andsin teada, et mul läheb hästi nii vabalajal kui koolis ja ma veel ei tea mis ma peale gümnaasiumi teen. Siis kiirelt tagasi ja poodi, SESTT homme on cakeweek jaa minupoolt kook teha. Leidsin šokolaadiraamatust mingisuguse ahvatleva šokolaadikoogi retsepti ja poodi aineid ostma. Välja tuli selline, et oleks nagu brownies aga ei ole ka, nomaeitea homme hinnatakse. Vahepeal suutsin isegi õppida JAA sain teada, et mul on veel võlgnikke, how good is that?? Teine Mikk tuletas meelde, et on mulle Panoraamist saati 25 võlgu, mis ma talle jookide jaoks andsin, ma ei tea mis 25 eegu eest klubist juua saab, aga mees pidas oma sõna!! Mul oli küll ununenud juba :-D. Okei, kunagi kohtume ja siis ehk on meeles. Agaa, ma siin lõpetan, sest voodiriietega veel möllata jne.



Tsaukaaa..

Saturday, November 20, 2010

Seal on see, aga see pole sedasi nagu see oli vaid on hoopis sedasi nagu see seal siis pidi olema.

Heiaa!

Laupäev eksole!! Enne kümmet üleval ja niihea olla!! :-) Magada poleks niikuinii kaua saanud, aga polnud vaja ka, sest eilne õhtu oli väga rahulik - ei teinud midagi + hakkasime enne 00:00-i kodupoole tulema.

Lähemalt sellest päevast siis. Hommikul oli ärkamisega ka probleeme, kuid sain hakkama. Oli kerge eating ja suit-up. Koolis siis inkad, matad, estad, maiskond + füss. Noo matas olid jälle ümber ja läbi x-telje jooksvad jooned või funktsioonid, ma ei tea kuidas nimetada. Midagi vägahullu pole, saab hakkama. Estas, kirjanduses tähedab, mõtlesin, et vähendan klassi hirmu ja vastan ise ära. Tegelt oli Kristian (Kristjan) Jaak Petersonist suht kerge rääkida, aga samas aidati ka mind (A). Kõigepealt Erko mingi nuuskaks kõvasti ja valjusti mingi 20 sek, samalajal  sain ma uue võimaluse eesistuva Cristeni õpikusse piiluda ja õigesti rääkima hakata. Vahepeal oli Cituga ränk koostöö, näitas mulle näpuga õpikust read ette ja ma lugesin :-P - Nelja sain! No edasi muud eriti ei juhtunud, käsime söömas ja värki ning algas viimane tund, füss. Kunst jäi ära!!! Eino füsas pole kauaaega niikõvasti kaasa teinud, et vihikusse 3 lehte täis kirjutasin. Enivei siis koju, kodus mingiaja jaa linnapoole!! Rõvee ilm oli + seekord maeiteamiks pidin ma niivara jaama liikuma :-/ Okei spinnis olid head laulud ja värki, eelviimaseks looks tuli ka Waka Waka!! (hetkel käib ka). Peale seda kui autosse istusin vaatasin, et herr Rax oli helistanud, kutsus enda juurde. Samal ajal kui Järve Keskuse parklas parkisin helsitas Helen ja kutsus ka Raxi juurde. Käisime poes ära ja läksimegi sinna. Ma, Sten, Junn, Helen, Rax ja Aliis olime seal. Tegime piljardit ja rääkisime niisama ebayst vms. Suht kohe läksime ära, sestno Junn ja Helen olid väsinud, aga ega mul ka pikka pidu polnud enam. Siis kodus vetisa üleval ja Headööd!!


Laupäeva hommik siis, varsti Pirita - Kelvingi poole sünnipäevale. Tegevust on! Agaokei, ma hakkan sättima nüüd siis.

tsa :-)

Thursday, November 18, 2010

HÕÕ! (3)

Joujoujou
     
   Vorsti-Jüri tervitas muide!! Neljapäeeev, hommikud rasked. No ei saa üles, lükkad telefoni äratust minutitekaupa edasi, ärkad alles siis kui silmad näevad paari meetri kaugusel olevat seinakell kus tiksunud juba 7:15. Edasi toimetused ja värki as usual. Esimene tund oli kohe keemia töö :-) Seekord tõesti loodaks viite, sest väike teema ja no läks hästi. Järgmise tunni ajal kuulasime aulas ajalookonverentsi. GO Simo!! Ühesõnaga räägiti Saue ümbrusest ja koolist. Oli põnev kuulata neid keda kannatas kuulda, sest no tõesti.. Edasi breinisime täiega matas + arutasime Cituga palju appe  mul iAsjanduses on. Mingid räiged funktsioonid on. Tegelt lihtne, harmooniline võnkumine läbi x-telje jne. Peale seda oli kaks tundi ruumis 206 <-- Pajos. No nagu ikka, huumorit tehakse ja värki, kirjutasime jälle reegleid - ma lõin 9 klassi konspekti lahti ja vaatasin, et oba täitsa sama. Karl tegi JÄLLE huumorit, seekord lausa nii, et visati klassist välja +  Erkoo saadeti ka tehnoülevaatusele. Kabinetist kordusremondile ehk kodusele ravile ei saadetu ja jätkus eestikeeles pasandöss. JAAA peale seda läksimegi koju :-) Win!! 5 tundi, kaua pole saanud seda luksust. Koduteel mängisime mingite väikeste "koopaoravatega" lumesõda ja värki, Erko lubas neid kõiki võssa visata :-D Kodus olin veitssss ja siis kooli loodusfotosi tegema. Üks modell tahtis eel-castingut mult. Poosetas igalpool ja pilte saime ka :-) Nüüd on need juba Milanos TOP 10 ja värki. No siis koju tagasi, pidime Cheep-iga driftima minema, aga tal olid problad, testisin ise, aga suuremasi polnud, pigem vaatasime niisama lund. Agenn koju ja öö niisama arvutis, matat, kirjandust jaaaa ühikarotte - weird osa oli, aga see selleks. Siis kuulasin ema üle, et mis klassijuhatajal neile öelda oli JAH just neile 7 lapsevanemale, kes olid klassi lastevanematekoosolekul - btw klassis 28 õpilast. Noja nüüd panin oma stere-ereo tööle, viksisin veitsa suuski ja blogin. Homme siis suit-up day  jaa õhtul äkki uuesi SS-SS-Spartaaa! Seniks jällekirjutamiseni..


Piiiipp :-)


Wednesday, November 17, 2010

Kas sa tahaksid koer olla, saaksid ise oma mune lakkuda..?

Heipa hei!!


          Täna on saavutus, ei pea kirjutama kahest päevast, vaid kirjutan ainult kolmapäevast.
Nii, kolmapäev siis.... Algas geoga, edai läks vene, kus õps oli haige :-( Teise rühma õpetaja pani mingeid lauseid tegema, kirjutasin veits ja arvasin, et parem on Oskariga ikka suuliselt venekeeles rääkida ja siis me harjutasimegi seal. Edasi saime bio tööd kätte :'( - tõesti pole isegi väärt kirjutama siia mis ma selle sain. Edasi läks kirjandus ja ajalugu, viimasest saime varem ära minna, sest minek oli KAMU-sse siiski (eelmises postituses kirjas mis see tähendab). Seal oli veits vastik olla, sest ma olin ilgelt väsinud ja ma ei suutnud kaasa kuulata. Enivei, peale seda läksime mäkkii :-) ülepikaaja sain ka sinna!! Mina, Märten, Daniel, Helis, Merilin ja Kaia olime siis mäkis. Kaia meenutas mulle, et friikatega McFlurry on ilgelt hea. Peale seda kui ma proovisin friikat jäätisega ütles Simo, et umbes välismaalased vaatasid jne. VETISSS piinlik, aga suva see! Edasi tulime mullarallikaga Sauele. Seekord  Olerexis Helisega maha, sest selleajaga mis buss sõidab sinna kus ma tavaliselt maha lähen, olen ma kodus juba :-) Beat that!! Helis ütles, et ma olen geenius (A). Kodus pmst eriti ei olnud, sest tõin koolist arvuti ja mõned õpikud, käisin poest - tuli mõte ka lotot proovida ja koju tagasi. Edasi tuli isa koju, läksims kohe Keilasse trenni edasi, tempokas oli! Edasi koju, söök õpp, ms ja Headööd!! :-)


Tsauplau..

Tuesday, November 16, 2010

Flatron

Heiii!!
Alanud on uus nädal, kus puhuvad uued tuuled! Teen väikse kokkuvõtte tänasest ja eilsest. Eilee, oli esmaspäev. Koolis ei juhtunud mittemidagi huvitavat, visttt.... Kojutulles avastasin täielikult endale ebay.com lehekülje :-P Oi ma sukeldusin sellesse ja sain aru, kuidas on mulle ikka kott pähe tõmmatud asjadega, mis ma ostnud olen. See selleks, sealt leiab igasugu asju for real nagu. Edasi läksime Oskari ja Mikuga jooksma, nagu teine Mikk oli ka. Arutasime seal igasuguseid äriasju, et kuidas ikka Mustangid tulevad jne. Oskaril on väike profit olemas juba, viis sendid ära :-D Siis oligi kojuminek, kust leidsin lambalihaaaa. Onu oli piltide tegemise eest, suure kintsu suitsutatud lambaliha, jumala hea oli :-) Siis väike bioloogia õping ja magama.

Teisipäev - jõleraske ärgata, isegi kerge sissemagamine jne. Vedasin end kooli, jagasin Helenile oma eelmiseõhtu muljeid jne. Koolis oli kõigerängem vist bio töö, noo õps oli minu ja Ossi vahel + ajas sealt mingeid kärbseid minema, et ei saanud kahekesi mõtleda -.- Edasi kehalisse - jõukasse pushima jaaa musasse. 5 min enne musa tunni lõppu sain lõpuks teada, et ma sain teatripiletid!!!! Seekord tahtis Hans ka kaasa tulla. Etendus oli siis Hecuba Pärast. Ma seda ühekorra näinud, agaa tahtsin veel minna :-) mõeldud, tehtud. Siis teatrist tagasi, koju, söök + blogimine jne. Nüüd magama ära jaa homme KAMU-sse, ehk KAdrioruKunstiMuuseumisse. Ma ei tea mis seal saama hakkab, aga eks näis!

Tsauhhh :-)

Sunday, November 14, 2010

Segul lasta kuivada normaaltingmustes 72 ööpäeva ja 12 minutit!

No tereeee!!!

Vaatasin just kõik oma blogid üle keda ma nagu pidevalt loen ja värki ning paljud olid juba selle nädalalõpu kokkuvõtnud. Mõtlesin, et teen ka kerge kokkuvõtte, sest pole ju kirjutanud neljapäevast, VIST, saati.

Neljapäev:
Okei, nüüd tuleb meelde miks ma neljapäevast ei kirjutanud, sesttt pole ju mittemidagi kirjutada. A no üks hea asi oli, ema tuli Pärnust ja siis ei läinud tööle edasi, vaid tegi kodus tööd. Ta oli juba siis kodus kui mina mõtlesin minna edasi neljandasse tundi. Okei, kojutulles sain aru, et lasanje on ahjus :-) see oli päeva hetk. Edasi kulges nagu ikka

Reede:
Noo reede juu!! Seda päeva ootavad paljud, olgu see mistahes põhjus. Oli siis koolis veitsa pidulikum olemine kokkulepitud. Mina päris musta pintsakuga peale ei lennanud, olin veidi vabam - pruun velvetpintsak :-D Koolis oli siis esta töö, maiskonna väitlus ja Saue Noorte mälumängu meistrikad vms. Esimene läks, ei oska kommenteerida. Maiskonna sain nelja. Meistrikates saime visttt kuuenda koha. Noo sai nalja ja värki seal koolis ja puha. Edasi trippisin kohe linna Spartasse, et teha kerge trenn enne väljaminekut :-) Sai siis "soovi spinn" valitud. No tõesti olid sellised laulud, et ma peaks pulti minema :-P Kui järgmine reede mul minek on, siis saadan neile vist Scooter - Everything's borrowed laulu, vaataks mis ta teeb sellega, kas tõusu või tasast. Okei, siis läksime veel perega Järve keskusse, pidime vaid korra ühe kingi võtma, aga gaad no, pole seal elusees vist niikaua olnud --.-- no olid põhjused. Siis kiirustasin isa tagant ja liikusime Saue poole. Käisin ruttu toast läbi, vahetasid kostüümi ja välja. Sain Hansuga kokku, kes aitas mul krõpsu valida ja siis edasi oli vägamõnus :-) Igast nalja sai ja värki, lõpuks trippisime Erko, Helise, Citu, Heleni, Hansu, Kristeli, Dorise (vist sai kõik) koju, kuigi mina nägin enda kõrval ainult Erkot ja Helist. Sest ma ei tea kuhu teistel kiire oli, aga me lasime rahulikult. Magama sain mingiiii poole kolmest äkki?? Vägamõnus reede oli!!!


Laupäev:

Kargud ajasin sirgeks 11 paiku. Sain emalt lohutussõnad: "Mine tee endale apelsinimahla ja võta pannkooke, siis jääd ellu!" Tegin ja võtsin neid asju ja NÄETE elan!! :-D  Siis mingiaeg aitasin Eskot ja peale seda läksin matkama. Uurisin natuke lähedal olevaid põlde ja kruusateid. Tulin koju, kiire pesu jaa Piritale onu juurde, ta tütre sünnale. Oi seal sai ka kõhtu punnitatud ja värki, see veiseliha oli no niihea :-) kokku sõime 2 kilo seda ära :-P Jutustasime ja värki ning kodupoole. Majaette jõudsime mingi 00:31


Pühapäev:

Head isadepäeva!! Sellega algas hommik kui läksin isa juurde. Edasi võtsin juustusaiad ja pressisin värsket apelsinimahla ja omatuppa. Sai tsillitud veitsa ja teise onu jette pildistama. Kõikide toimetustega läks kokku oma 1.5 h. Koju tagasi tulles meenus mulle film "Tokyo drift" mõeldud, vaadatud! Peale seda keerutasin üles vetisa pahtlitolmu. Asi näeb juba täitsa kena välja, nüüd krunt, värv+lakk ja Viru ringile kõvatama!! Who is in?? Edasi läksime vanaisa juurde head isadepäeva soovima ja kooki sööma. Sealt tagasitulles koristasin toa, vaatasin matat jaa viimane sats pahtlitolmu. Homsed plaanid on ka tehtud enamvähem. Esialgu lähen kooli ja kui saan teatripiletid siis lähen homme Linnateatrisse. Nüüd vist peab väikese apelsinimahla pressima endale ja unne vajuma :-)

Olge ilusti!!

Tsah..

Wednesday, November 10, 2010

Silvi arvas, et Magnuse uus Sierra lõpupütt teeb ikka väga rämedat plärinat.

Heihopsti väikevennad!
Tänaa siis nädala murdepunkt! Jee, õnneks suht kiirelt läinud ja värki. Polegi midagi eriti kirjutada. Kool, kool ja veelkord kool. Muud midagi. Seenädal on veel kuidagi ERITI karm, maeitea 7 tööd äkki :-O. Okei, eks elab üle, varemgi hakkama saadud. Täna olid täiesti tavalised tunnid, midagi eriti ei toimunud. No esta töö oli, enamvähem läks. Tänane suur pommuudis oli muidugi see, et Piirivalve ja Politsei olid kutsudega koolis. Otsisid mingit narkot ja värki, jubehea oli täitesti muretult koolis ringi käia. Siis viimane tund oli ujumine, proovisin ise 50 m ajapeale teha, 31 sain ajaks - võiks parem olla. Siis liikusime Eskoga kodudepoole ja arutasime, et miks me neid raamatuid ikka loeme. Kodus oli tõesti plaxx ja magama ära, kuueni magasin ja nüüd parem olla kohe :-) kuigi kohe voodisse telekat vaatama ja unne!
Egas muud midagi! Olge föönid!!

Cya.

Tuesday, November 9, 2010

Mõtlesin lõpetada mittemidagi ütlevate pealkirjade kirjutamise!

Heihopsti,
Eile jäi kirjutamata, aga midagi erilist ka ei toimunud, kuid siiski. Eile oli esmaspäev, kooli jõudmisega hakkab probleeme tekkima, sest kohe ei jõua enne tunnikella klassi, aga see-selleks. Oli siis täiesti common esmaspäev kuhu lisandus füsa töö - nelja sain jaa siis nagu ikka kojuminek, tõesti mittemidagi huvitavat. Tulin koju, hakkasin kohe Isa Goriot lugema ja jäin magama ---.--- vot täpselt niihuvitav see raamat ongi! Okei, magasin natsa ja läksin alla küpsetama. Tegin kerged juusturullid endale, võtsin diivanil hea poosi ja lugesin edasi. A, no enne lugemist, ehk kohe peale kooli tuli kerge mõte "driftima"   minna. Saigi siis mõte mõeldud, tsikklijope selga + kõik jutud ja kiriku platsile. Vähe hajrutasime seal seda külglibisemist ja siis ma läksin ära. Läksin kodust korra läbi, võtsin kõik oma viimsed Eesti mündid - sendid ja panin panga poole ajama. Kõikide metallide eest sain 140.50.- Asi seegi. Kusjuures jumala üllatav, et sellisest väiksest kogusest metallist tuleb selline kogus sula. Peale seda testisime veel Caspi ja Erkiga Nilsi rajooni teede libedust - üsna hää oli :-) Peale seda olid siis eelmainitud tegevused. Õhtul veel tegelesin MV-ehk Muistse Vabadusvõitlusega ja inka Tens-ide õppimisega, sest täna oli töö nende asjade peale ja peale seda uinusin.

Täna - ärgata oli JÄLLE juberaske :-/, õhtul proovin varem magama minna. Ärkasin ja trippisime jälle kooli, no ei jõudnud enne 8:15 klassi, aga enamvähem. Kohe teise tunni ajal oli ajaloos KT - enamvähem läks isegi, peale seda ujusime veitsa jaa SIIS no tõesti mõned ained koolis pole meie jaoks. MUSAS oli töö, ta olevat eKooli ka selle pannud, aga tõesti ei koti sellised vennad. Heleniga siis hakkasime vusserdama seal. Vahepeal korjas õpetaja Heleni jalgade pealt selle õpiku ka ära :-@. Õnneks oli minuoma ka veel varuks :-D Natukese aja pärast läks jälle vusserdamine lahti ja oligi olemas - tabel täidetud. Siis tunni lõpus õpetaja arvas, et meid (vähemalt mind) kotib kuidas üks mees klaverit mängib. Ma TÕESTI ei oska seda hinnata (Rannapi ja Tõnis Mäe paladest saan aru;-) ). Ühesõnaga pidime seda hindama, ma kirjutasin sinna suure 5PLUSS-i ja andsin töö ära. Kojutulles kõlkus peas mõte jälle minna proovima oma masinaga külglibisemist. Mingi rahvas siis isegi kogunes ja olime jansa ja Nilsi rajooni kandis. Eks oli seekord neid katsetajaid juures ja värki. Mingiaeg katsetasin ka metsaradu ja tulin mööda neid koju. Kodus tuli äkkmõte suksu talvekorterisse panna. Pesin kiirkorras ta puhtaks, kuivatasin ja värki. Ühesõnaga seisab seal nüüd, peaks ainult paagi täis panema, et vältida kondentsi tekkimist + aku tuppa tooma. Siis tulin tuppa ja olen siin. Edasi läheb veits õppimiseks, lugemiseks jaaa, püüan varem magama minna. Seniks hoidke hammasrattad liikumises!



Ciao!!

Sunday, November 7, 2010

我不明白是什麼都列出來了!

Hello sunshine :-)
Just nii võis tänase pühapäeva hommiku kohta öelda. No tõest, ärkasin kuskil 8:06, tegelt äratati, pidime kell 9 ärakama aga VAHETPOLE. Ühesõnaga läksime siis trenni. Minaeitea selle matka oleks võinud Saue ümbruses ka teha, mitte sõita kuskile pässa. Peale seda tulime tagasi koju, tegin midagi ja kohe voodisse, sesst uni oli ikka veel (rajal olime umbes 2:25). Magasin siis kuni mingi kella kolmeni, vahepeal helistas veel herr Junn ja kutsus ujuma, aga ma tõesti ei läinud. Ärgates oli nagu MID APER SET?? See seljavalu mis tulenes reedesestt katsetest oli ägestunud tänase matkaga ja magada + liikuda oli väga vaevaline. Okei siis ärkasin, sõin jaa ma ei teagi. Tulin arvutisse, olin nats siin ja läksin lugema. Maeitea no, see raamat venib lihtsaltttt! :-/ Küll ma selle läbi saan, ikka saan! : -D Siis koristasin toa ära, kogusin veel kõik Eesti sendid kokku, viin ära millalgi, sest varsti on ju € aeg. Peale seda tuli meelde, et homme kool ja midagi oleks süüa vaja. Nüüd sain ma tõesti aru, et vahepeal ei ole auto soovitatav. No tõesti, selleks et minna poodi (2 min autosõitu) pead sa võtma selle jääkraabitsa ja möllama sellega. Enivei ma sain käidud. Lähenedes poe parklas asuvale parkimiskohale testisin veel korraks tagarataste blokeerumisest tulenevat külglibisemist ja OPS olingi pargitud! Nagu kuskil filmis vms. Ei jah libe on!!! Olge ettevaatlikud. Peale seda kodus väike õppimissats ja loomulikult "Riigimehed" vaatamine. Edasi kulges asi nagu ikka, sööd õpid pesed jne!! Okeika, homme uus nädal ja värki. Ma liigun magama ja lugema nüüd!

Atsisveikinimas su mano skaitytojai!! :-)

Saturday, November 6, 2010

Ex presidente Mesa afirma que Morales debe dialogar

Joujoujoujou..

Issand!! Pole neljapäevast saati bloginud :-/ Okei, püüan siis ennast kokku võtta ja igast päevast väikse ülevaate teha.  Kuid see pole eriti kerge, sest ei mäleta väga neid eredaid hetkeid, aga siiski, ma proovin!

Neljapäev:
Oli siis mõte ka hommikul ujuma minna, sest nohu ja see haigusevärk läks nüüd üle :-) aga siiski ma ei läinud. Esimene tund oli keemia, kus valmistusime jälle tööks ja tegime niisama eksamiülesaneid. Teine tund oli inka, kus oli Past-i peale töö, selle sain kolme :-( nüüd kursusega kesised lood vist, aga ma eitea ise kah. Edasi läks mata ja kaks estat (esta ja kirjandus), see oli jõhker :-| Saime oma Kalevipoja tööd kätte. No cmn, õpetaja jättis mind ja mu lillekest vahetunniks klassi, sest oli rääkida midagi väga piinlikku. Noo ühesõnaga oli asi selles, et meil Kristeliga olid samad vead ja sama sõnastusega - seega olime teineteiselt maha kirjutanud. Me arutasime asja ja panime sama mõtte kirja, aga kuna see oli vale siis oli räme jama sellest. Oleksid need vastused õiged olnud, siis poleks arvatavasti midagi olnud, aga asjalood olid teistpidi -.- Siis õpetaja küsis meilt, et mis me TEEME nüüd? Õps ütles, et arutaksime omavahel selle asja läbi ja läksimegi seda klassiväliselt tegema. Küsisime ka poistelt, kes eelmine aasta sama jama otsa sattusid, et mida teha. Nemad vastasid, et tegid uue töö. NOO cmn!! Me küll uut tööd ei viitsinud teha. Ühesõnaga mõtlesime midagi sellist välja: ..., et arutasime koos enne tööd ja seega olid meie mõtted samad. Kui klassi läksime ja teised tööd kätte said, meietööd jättis viimasteks, siis andis Kristelile töö suht kohe kätte -.- cmn, see oli küll tüdrukute eelistamine. Õpetaja arvas siis, et hakkab mult küsimusi küsima. Ma muidugi ei oleks midagi mäletanud, sest vahepeal oli ju vaheaeg jne, ta lihtsalt parandab neid töid niikaua, et raamat ununeb. Õnneks, ma ei tea mida ta mõtles, aga võttis ta paberi ja kirjutas sinna kolme kahe miinusega. Ja siis andis minu suure AITÄÄÄÄÄH saatel selle mulle üle ja lausus: "Sa oled ränga kontrolli all!!" Ma loomulikult tõmbasin kõrvad kokku ja noogutasin. Camooooon mul nagu räigelt vedas, huuh. Üks kokkulepe oli veel see, et ma enam ei istu ühegi raamatutöö ajal Kristeli kõrval, VAID Erko on uus raamatutöö pinginaaber!! Ühesõnaga oli VÄGA suur jopang. Nüüd edaspidi hoian oma profiili väga madalal seal tunnis. Reedel see isegi õnnestus vist. Õnneks peale seda hakkas vene keel, kus saab nagu alati palju nalja. See oli kohe päeva positiivne külg ja peale seda saime koju. Peale kooli ma ei mäletagi kohe mida ma tegin. Aga see oli vist nii, et ma läksin magama, kuna oli räme uni :-( AGA SIIS helistas Elion, keegi veel + lasti uksekella ja kuna ma olin üksi kodus, siis pidin ju igaksjuhuks minema --..--- Edasi ma ei jäänudki magama ja hakkasin õppima vist, tegelt ei õppinud ju :-D võtsin asjad kotist välja ja hakaksin ühikarotte vms vaatama. AAAAA Ayroniga käisime jooksmas, enne ühikarotte - meelde tuli! Peale seda eelmainitud ühikarotid ja edasi aruvit + voodi! ----- Neljapäev läbi!!

Reede:
Reede algas seekord võitlusega, cioool! Yeah, i know. Võitlus seisnes siis selles, et 6:35 üles saada :-D Võitlus lõppes umbes 6:41 minu võiduga and was time to shine. Olid igahommikused tegeuvsed - (see on miinusmärk) söömine, sest läksin ju ujuma. Ujuma tulid veel Erko, Oskar ja Ayron. Üldse oli palju rahvast, õnneks saime endale ühe raja, muidu ülejäänud rajad olid täis KELL 7 HOMMIKUL! Okei, ujusime siis ära ja läksime inkasse. Enne tundi jõudsin veel väikese mata valemite meeldetuletuse iPodi teha ja läks lahti üks suur inka. Tööd saime kätte = 3 ja värki. Esmaspäeval saab vist midagi parandada aga ma ei tea..... Edasi läks SUUR mata lahti - reedeti kaks tundi -.- Esimese tunni ajal oli veel töö kah :@ Eelnevates tundides oli asi niilihtne, aga nüüd :-/ oli raske, maeitea mis sealt tuleb. Loodame kas parimat, või halvimat, sest siis saab parima uuesti teha :-P Siis olid veel mingid tunnid ja lõpus see KUNST. No tõesti õpetaja, MIKS te niivana olete? Noo see tund, ma eitea. Esiteks pasandas seal Karl - sai suht tihti pähe, aga nalja sai!! Õpetaja aga ei saanud tõesti millestki aru ja hakkas lampi suvalisi õpilasi tunnist välja viskama, teadmata isegi miks ta seda teeb!? Kui tund oli läbi siis oli nagu kergendus vms. Liikusime rahvaga kodudepoole. Cituga panime tähele, et rahvas nagu jookseks kuskile, pidurdasime neid, natuke nagu aitas, aga cruisida ikka ei saaund. Kes läks peole, kes maale jne. Ma läksin koju, olin veitsa arvutis ja siis voodisse puhkama korra, sest ikka väss oli peal. Järsku ärkasin sellepeale, et norskasin :-$ Siis keerasin mõnusama asendi ja magasin kuni telefon mind äratas -  oli aeg trenni minna. Seekord oli meid juba rohkem, 8 inimest ja trenni sisuks oli "kehalised katsed": 2 km jooksu, nurga hoidmine, kõhulihased, pump, kätekõverdused ja lõuatõmme. Kokkuvõttes sain vist viienda koha vms - kuna aga pole vahepeal midagi teinud, siis mõned asjad olid halvemad, mõned paremad, ehk kui ei tee trenni, siis ei muutu ka su kehalise võimekusega midagi. Kui see läbi sai, siis vaatasin, et Citu oli helsitanud. Kõne mõte oli ühesõnaga mingit tegeuvst otsida, aga Tauri oli mind juba Keilasse kutsunud. Pole Keilas ka ammu käinud. Peale trenni läksime trennirahvaga veel sauna muljetama ja peale seda Tauriga keilasse. Keilas lükkasime kergelt sööki (enne külastasime loomulikult tanklat) ja lükkasime kerged koksid ja filmi peale. Kuna me Tauriga olime saunast suht läbi, siis vajusime suht kohe ära ja ärkasime hommikul poole 11 ajal. Ehk kätte on jõudnud laupäev.

Laupäev:
Ärkasime, tegime kerged söögid. Kätlin suutis loomulikult mingi osa pannkoogi tainast köögipõrandale ajada hihihih :-) Siis ööö, vaatasime korra telekat olime auto24.ee-s jne ühesõnaga NIISAMA. Peale seda sõitsime Kätliniga roniga Keilast minema, mina Sauele ja tema Nõmmele. Kodus möllasin veits toas jaaa hakkasin uut raamatut lugema "Isa Goriot" Ma olen veel alles alguses, kus kirjeldab inimesi jne, aga tundub enam-vähem :-) loodame, et on huvitav, kohe lähen lugema ka. Peale lugemist, toimetasin Karolile ta mp3-e tagasi teiselt Mikult ja läksin ujuma. Jõudsin suht viimasel sekundil, jälle jopang. Kedagi polnud peale minu, yaiii. Läksin ujulasse, kõik oli absull tühi inimestest, valisin raja mis tahtsin ja ujusin. Seekord oli veits sketchi, sest ujusin 1 km korraga :-O minujaosk edusamm :-D puhkasin veitsa ja tõmbasin ühe 500 m veel peale ja sauna ära :-) Siis vurasin koju, kerge söök ja teatrisse, mõned ütlevad "..jälle? :-D" Jah, seekord tõesti teist korda seenädal, aga mis siis?? :-D Seekord oli etendus Draamateatris "Kõik on täis" Selline monoteater, veits nalja ja värki. Peale seda Vapianosse ja siis Sauepoole. Liikusin Sauel korra lofti ette ja sealt suht kiirelt koju tagasi. Homme hommikul veel isa ja ühe sõbraga matkale 2:20 ja siis ma ei tea, lugema vms.
      Agaokeika ma lõpetan, sest kell kohe pühapäev ja hakka veel sellest ka kirjutama :-P Olge siis tublid ja värki!!

Panen veel ühe video ka siia, vaadake kindlalt!! Eriti seda kohta mis on 1:26 ;-)

Tsaukaaa!! :-)

Wednesday, November 3, 2010

La buttiamo in politica e facciamo diventare seriosa una cosa leggera.

Ühesõnaga on kolmapäeva hilisõhtu. Istun siin, tulin just pesemast ja suundun magama. Niiväga tahaks magada, sest räme unevõlg on sellest vaheajast tulenevast režiimi muutusest, aga las ta olla! Kuna olen nagu aru saanud, et mõned seda loevad ja Citu ka just uuris mult, et millal blogi saab, siis ma ei lõpeta selle kirjutamist, vaid jätkan.

Tänasest siis - Täiesti common kolmapäev: tunnid ja siis viimane on kehaline (L). Väga eredaid hetki küll polnud aga siiski mõned olid :-D Esiteks teine vahetund kui ma puhvetis oma lunchi tegin, siis tuli Sheep ka. Sõi ilusti rahulikult ja siis järsku sai Heliselt mingid kaks magnetkuuli ja pani need niimoodi, nagu tal oleks kõrvarõngas. Peale selle pani veel kahelepoole nina jne. Igatahes need väga ei sobinud :-D Edasi midagi vägevat ei juhtunud kuni kehaliseni VIST. Kui kellegil midagi meelde tuleb, siis andke teada! Läksin siis kehalisse, kuna läks kapijuures veits rohkem aega, siis olid kõik teised poisid juba riietusruumi läinud. Läksin siis nagu ikka sinna tavalisse ruumi, kus koguaeg olnud oleme. Koputan uksele, keegi ei ava, kuid rahvas on sees - tajusin seda. Koksan siis jalaga ja järsku 12 klassi Karel teeb ukse lahti, riietuseks vaid rätik ja küsib MIS ON?? Ma siis sellepeale: oih sorry!! :-D ja läksin teise riietusruumi, kus rääkisin oma murest :-D Esko aga lausus sellepeale, et ta läks sinna, koputas ja lausus: "Politsei, avage!!" Noo olid koomilised 3 minutit :-) Edasi mängisime omaklassi poiste, -tüdrukute ja 12 klassi tüdrukutega üleplatsi kossu ja läksime kõik koju. Kojuminnes mõtlesin, et pean kuskil kohustusliku kirjanduse raamatu sebima, aga see oli kodus olemas. Daaah! Miks ma ei võiks selliseid asju varem uurida, et ei peaks niipalju korraga lugema?? :-/ Agano mis teha. Edasi, oli mul kõht ilgelt tühi ja kuna vanemaid ei olnud enne mingit 21-e koju ka loota, siis läksin Peetri Pizzasse. Seal nagu viimastele kordadele tavaks võtsin Kebabi pizza - suht hea!! Põhisats oli aga see, et seal einestasid või istusid ka meiekooli 3 õpsi + kantselei töötaja. Agano mis seal imestada, nad tahavad ka süüa ju. Siis käisin korra poest läbi ja noortekasse, et harjutada oma kätt piljardis. Noo, peale seda koju kerge, tõesti kerge õppimine. Järgnes pahtlitolmu tootmine keldris ja segasin ka natuke EPOvaiku kokku, et jälle klaasriidega natuke üht juppi modifitseerida. Keldris läks ka kõik korrapäraselt ja järgnes pesu ja nüüd olen ringiga tagasi. Nüüd on jube uni, täna vist raamatut lugema ei hakka, kuid sellega peab ka alustama. Oeh, ma lähen nüüd magama....


Järgmiste logaritmvõrranditeni!

Tuesday, November 2, 2010

Omenakääretorttu

Tervist kokkamishuvilistest õlivahetajad!!

Täna siis teisipäev. Uue kuu teine päev muide!! :-D Täna oli siis jällegi tavaline koolipäev. Läksime kooli, olid tunnid, töö, kehaline ja jälle koju. Rutiin missugune! Bioloogias oli siis töö, Ossiga tegime selle tublilt ära, kirjutasime mõlemad lehepooled täis ja vinks-vonks. Enne seda oli ajalugu, kus homme saame töö kuupäeva teada --.-- Siis oli kehaline, kus tuli tireltõusu teha ja mängisime kossu jälle. Peale seda sai Pajose tunnis kaasatehtud ja kädidud söömas + muusikatunnis. Väga eredaid hetki nagu polnudki. V.a keemia tund, kus igakord saab Eskoga nalja. Seekord sai vähe, sest järgmine nädal on töö ja peab tõsiselt ka võtma. Aga Esko ütles üht: "kuule, kaua meil see teema olnd on juba?" Ma vastasin: "ei tea." Esko siis jälle: "igatahes ma ei saa mittemidagi aru!!" Minupoolt oli samalaadne vastus, et ma ei saa aru jne. Ühesõnaga suur cräpp ja värki. Kodus siis mängisin kergelt OSMOST ja tuli ilge õppimistuhin peale. Motivatsiooni sain vist sellest, et ma printisin Erikule mingeid TTÜ mata ülesandeid ja peale seda tahtsin ka kohe midagi lahedada :-D hakkasingi kohe matat lahendama. PLUSS tegin vene ära ning sain selle enamvähem ka pähe. Suhteliselt selline mõttetu peäv, aga Citu uuris juba, et millal blogitan, seega tegin ära.

Edessä on sanoisinko liian jyrkkä polku. Nousukulma lienee sama kuin kulkijan kengännumero. Reitti kiemurtelee kohti vuoren huippua, joka katoaa pilvien sisään.
Jotos sijaitsee yli kahden kilometrin korkeudessa Italian Dolomiiteilla. Tällaisia polkuja kulkee missä tahansa vuorilla: Himalajalla, Alpeilla, Pyreneillä, Andeilla ja niin edelleen.Ei Suomessa.Lapissa on valtavia erämaa-alueita, mutta ei yhtään vuorta.Kun on aikansa tallannut metsämaastoa ja loivia tunturipaljakoita, erävaelluksen harrastaja alkaa kaivata vaihtelua. Sitä löytyy maailman mäistä.
Vaellus esimerkiksi Euroopan tai Aasian vuorilla on oikeastaan eri laji kuin suomalaisessa erämaassa. Mutta jyrkänkin mäen päälle pääsee, kun ymmärtää muutaman perusasian.Kuten sen, ettei vuoristopoluille ole järkeä kantaa samaa kuormaa kuin tasaiseen Lappiin.

Ühesõnaga ma nüüd lõpetan ja tegutsedn edasi ;-)

Tsaukii, järgmise korrani!

Monday, November 1, 2010

Locaaaaaa :-)

On siis uus kuu!! Õnnitlen kõiki. Täna siis vara üles mingi ee 7:10 või midagi, igahommikused toimetused ja siis koolipoole. Helenit täna polnud, seega läksin üksi ja kuulasin iPooooodi. Homme tuleb Helen oma uue iPodiga. Kooli jõudes oli nagu ikka esmaspäev - 7 tundi ( 2 füssi + lõpetuseks inimeseõpetus ja kõik seal vahepeal). Täna oli Mirjami kord kooki teha. Ta tegi Brownies-eid vms, TÄIEGA head olid nagu!! Aitääh :-) Matas oli väike PAUK, sest no tõesti ei saaund kohe aru, aga pärast edenes. Matas sai veel Cituga räägitud vaheajast ja , et miks ma talle sõnumit olin saatnud ja igast creepyt asja :-D Ühesõnaga siis sai kool läbi ja kõndisin kodupoole. Kodus sai natsa olla ja siis teatrisse edasi. Seekord jälle Linnateatrisse, etenduse pealkiri oli "Maailma lõpus". Oli seekord selline veitsa raskem tükk, kestis küll natuke vähem kui Tammsaare looming aga, see-eest oli vägagi raskem. Pole hullu tegelt, sest laupäeval lähme vaatama seda "Kõik on täis". See pidi vähe naljakam ja lühem olema. Siis võtsime autod ja tulime koju. Tegin oma esimese mobiiliga parkimise ja puha :-P Kojusõites veel oli mingi auto oli keset teed. Isa tõmbas teise ritta ja järsku jäi seisma. Tõmbasin ka siis kõrvale ja ennäe mingil vanamehel oli Peugeot 205-el kütus otsa saanud :-D Kuna see vanamees oli veitsa imelik, VÄGA TUIM ja kahtlane, siis isa pani mind selle rooli ja tõmbas bensukasse ära. Me ei tahtnud seda meest väga rooli lasta aga tõmbasime bensukasse ära ja ei tea mis ta edasi tegi. Minuarust ta purjus polnud, AGAA vägagi uimane. Kui ärasõitsime siis viimane asi mida nägin, oli see, et ta läks bensiinitankuriga uksepoole ja avas ukse, mitte bensiinipaagi luugi, OKEI whatever, tegi mis tegi. Siis sõitisime koju edasi, käed olid mingi imeliku asjaga koos, selle teisevenna auto roolipealt tuli -.- Ruttu koju ja siis kerge bioloogia õppimine, sest homme on töö juba ----.---- Selle tegelt elab üle, sest meil Ossiga on oma rituaal, mida täites läheb bioloogias alati hästi :-)


"mõisteti süüdi kaheksa doktorit, kes tegid rahalise kasu saamise eesmärgil haiglas põhjuseta erinevaid operatsioone, muuhulgas eemaldati inimestelt lihtsalt niisama rindu ja kopse. Milanos Santa Rita kliinikus töötavad arstid tegid kohtuotsuse kohaselt ilma põhjuseta üle 80 operatsiooni. Haigla juhtiv rindkerekirurg Pier


Kui te aga vahepeal midagi küpsetada tahate, siis võiksite proovida midagi sellist:

Heaolu searibi punases marinaadis
2 kg Searibi
2 dl suhkur
2 dl Sojakaste
2 dl vedel mesi
2 dl Purustatud tomatid
2 küünt Küüslauk (purustatud)
"


Kell on nüüd palju, seega ma lahkun magama. Edu teile kooliga!!


Tsauuuuuhhh..

Sunday, October 31, 2010

Porgandipüreesupp juustuste saiakuubikutega...

Hello sunshine

Eile siis ei kirjutanud, püüan seda viga prooovin täna paranada.

Need mõlemad nädalalõpu päevad on mõnusad olnud, mis siis, et täiesti tühjad, aga siiski.
Laupäeva hommikul magasin kauaaaaa, sain lõpukss kaua magada. Peale seda istusin rooli ja hakkasin neid tammelehti ära viima. Maeitea mitu tiiru ma sauepeal tegin, aga ära me need viisime. Edasi sain lasanjettt :-) Ma ootasin seda ülikaua. Peale seda läksime uuesti emaga linna. Ma tahtsin endale uusi teksasi + kampsun tuli ka, ehk oli kerge Rottermani ja Kristiine reis. Pealeseda tulin koju, käisin korra suksuga õues kergelt ja koju tagasi. Ma ei mäleta mis ma siis tegin, aga arvatavasti lihivisin underit ja olin arvutis = vaatasin filme jne. Üldse vaatasin eile ja täna palju filme ära, paartükki sooles veel.

The pressure is on
You feel it
But you've got it all
Believe it

When you fall get up
Oh oh...
And if you fall get up
Oh oh...

Tsamina mina
Zangalewa
Cuz this is Africa

Tsamina mina eh eh
Waka Waka eh eh

Tsamina mina zangalewa
Anawa aa
This time for Africa
 

Tänasest ka siis natuke. Ärgates oli ikka selline tunne, et olen veel haige. Ärkasin, võtsin alt kooke, tulin kohe arvutisse ja nii oli. Ma ei tea kaua ma seal istusin, aga järsku plahvatas, et peaks koolist mõned õpikud tooma ja koolitükid ära tegema. OOooojaaa, kooliasjade tegemisega kulus kaua, sest lihtsalt polnud viitsimust väga. Siis vaatasin jälle filmi ja sain teada, et külalised tulevad Venemaalt ja Ukrainast vms. Enne seda jõudsin veel toa ära koristada ja siis nad tulid. Sõime kooki ja värki ning jutustasime. Kusjuures ma sain vene keelest aru, nii hea oli aru saada : D

Sigo tranquila
Like I’m on a beach in Anguilla
Sippin’ on Corona
Like it’s nothin’ goin' on
I ain’t leavin’ you alone
What is meant for me
No other girl is gonna take
So keep them off

And I’m crazy, but you like it (loca, loca, loca)
You like that it ain’t easy (loca, loca, loca)
I’m crazy but you like it (loca, loca, loca)
Crazy but you like it

That girl is a nutter
Hot though, I heat up when I touch her
Chica caliente
Got me rapping to merengue
I feel so el presidente
I’m runnin’ shit and I’m lovin’ it
She’s got a mean lil’ butt,
But you should see what she does with it
She keeps it down low (down low, down low)
I can never get enough (oh no, oh no)
She gives me the runaround,
But I stay chasin’
But I mean, yo, I’m in love
With a crazy girl
But it’s all good
And it’s fine by me
Just as long as I hear her say, “Ay, papi”

Aga nüüd tuleb varsti magama minna ja homme kooli jälle. Seniks olge tublid ja tervitage Shakirat.



Tsaukaaaa  :-)

Friday, October 29, 2010

Mitte alla 3 aastastele lastele - sisaldab pisidetaile!!

Joujoujou..

Täna siis vaheaja viimane reede!! Hetkel selline valus olla - nimelt neelata veitsa valus. Olen kannukese teed juba ära joonud, varsti teen uue. Muidu enamvähem.

Täna siis hommikul vara tuli Elionist mees -.- pmst lõpuni magada ei saanud. Kuna ma olen juba mustmiljon + 7 korda sinna helistanud, siis nüüd saadeti mingi mees koju, vaatas veits ja läks ära. Okei, siis vaatasin oma filmi lõpuni. Eile olin jälle magama jäänud poole filmi peale. Kusjuures Erik oli ka mulle helsitanud. Niipiinlik, pidin päevapeale uuesti küsima talt, et mis ma rääkisisn jne : (  Siis rääkisin Araka härraga ja sain uue filmi "Mr WoodCock" okei, selle vaatasin ka ära.  Siis tegin kiire PeetriPizza ja läksin linna. Linnas kerge Kaubamaja ja Viru tiir, ning kinno. Pole kauaega käinud. Kui Teid huvitab, siis vaatasin ka sotsiaalvõrgustiku ära. Suht selline, hea oli, soovitan!! Okei, siis sõitsime koju, Sellust läbi (Kohalikud Selveri hängijad nimetasid Selverit Selluks) jaa koju. Enne sain Tõnismäe aapteegist paar rohtu ka endale. Nüüd siis kodus, püüan ravida ennast jne. Homme ma ei tea mis saama hakkab aga jah!!

See oli väike postitus,

Tsaukaaa :-)

Thursday, October 28, 2010

205/55 R16 91H

Tsauuuu..

Nüüd siis väheke sellest, mis vahepeal juhtunud on. Kolmapäeval ärkasin ja siis nagu ikka, ei söö vaid arvutisse ja värki. Edasi läksin keldrisse oma underit vuntsima. Suht asja võib isegi saada sellest, vähemalt mulle tundub. Lihvisin veitsa vana pahtlit maha ja panin uue asemele. Täna hakkan uuesti uurima seda varsti. Edasi läksime Junniga ujuma jälle JA jälle tuli kerge 2 km + saun :-) Järgnevalt läksin poest läbi ja võtsin midagi kergelt süüa ja sõitisn koju. Seal tegin toa pimedaks, võtsin oma söögi ja vaatasin filmi lõpuni - veits crazy film oli aga hea küll. Siis tegin uinaku SEST edasi on ju ööläbi möllu klubis Panoraam. Jälle oli mind siis kutsutud fotograafiks. Seekord oli paljurohkem rahvast ka :-)

Läksin siis 21:50 bussiga Maximaaa juurest, Narusk tuli ka + bussis oli veel mingid mimme, kes läksid vist ka kuskile peole vms. Naruskilt uurisin bussis, et mis laulu ma kuulaks jne JÄRKSU tuli Waka Waka ja hoia nüüd alt  : D Mõtlesin, et kas SkyPlus on Waka Waka-st teinud tõlkeloo? Kuna mu iPod näitas ka selle loo sõnu, siis hakkasime ise arvama. "..Waka Waka, eh eh eh, tsaminamina eh eh Waka Waka eh eh. No ühesõnaga nalja sai.

Edasi olime linnas ja läksime otseteed Panoraami. Mikk tuli ka sinna, aga ta ei saanud varem sisse ja ma ei ta kuhu ta läks. Igatahes peole ta tuli. Ma läksin sisse ära, panin kaamera valmis ja oli PIDU. No seekord oli rahvas enne sissetulekut juba väga vsjo endaga. Esimene vend kes sisse tahtis tulla peksti turvade poolt kohe välja. Siis mingi tunnikese pärast magas üks vend garderoobi diivanil, see visati ka välja ja mis jube, ropsis ennast täis seal külmal tänaval : / No edasist on väga raske kirjeldada, sest oli väga pidu, rahvas möllas ja värki. Tuli veel palju sõpru, kuigi Sauekaid oleks võinud rohkem olla, aga see selleks. Siitkohalt tervitused Keilasse, Kohilasse, Piritale jne.

Proovin siiski paari asja meenutada sealt peolt.....
  • Tuli üks neiu mu juurde ja küsis, et ega ma ta sõbrannat näinud pole? Gaad, klubis on 800 inimest ja ma nägin küll teda : D Hakkas seletama mulle, et milline ta välja näeb: Tumedate juustega ja räägib telefoniga. OK!! Põhiteema oli selles, et see telefon olevat tema oma olnud ja tahtis tagasi seda.
  • Oli mingi imelik laul. Täiesti tavaline õntsaõntsatumpumpumparampampam ja siis Dj karjus vahele "Anu Saagim" Siis ma mõtlesin küll, et MV?
  • Siis oli mingi tüdruk, kes tahtis ka pilti. Kui ma temajuurest lahkuma hakkasin, siis ta ütles, et oled Mikk? Ma: Jah, kus tead? Tüdruk: Ma käisin Sauel! Ohissand, mida kõike välja ei mõelda.
No siis hakkas pidu lõppema ka, suht kiirelt läks seekord. Edasi läksime korra ( mingi 1.5h vist) Lare juurde, kus ma andsin oma pildid ära ja tehti veel toimetusi ja siis läksime kõik lahku ära. Sõitisn 7:47 rongiga baltast Sauele. Et mitte vältida magamajäämist, olin Appstore-s ja tõmbasin igast mõttetuid appe. Kojuminnes tegin kerge kakao ja magama ära. Ärkasin vist sellepeale, et ilgelt vastik oli olla = Parempoolne mandel paistes ja nina kinni : S Nüüd ravisin ennast ja vaatan mis edasi teen. Tahaks poest ühtesi komme ja siis kas korra nortsi, tagasi ja underit näppima vms.

Aga teie, olgetublid jne

Tsaukaaaaa :-)

Tuesday, October 26, 2010

Jutud, lepingud - Kõik null!

Heiopeio,

On siis vaheaja teisipäev, kohe lõppemas muide. Täna siis sai äratus pandud, aga JAHH mis ma panen tast kui ma varem ärkan -.- Enivei läksin siis rongiga linna, õnneks tuli Kaarel ka - ei pidanud üksi seda elektrirallit üle elama. Sain emaga kokku (auto) ning läksime klaasriiet ja epovaiku ostma mulle. Peale seda viisin veel raamatu ära ja läksin Viru ringil maha, kust edasi tegin kerge Mäkitiiru ja siis bussipeale. Suht vedas, et bussile sain, sest mäkis teenindaja ütles, et 4 min läheb, mul oli nagu WHAAT, sain oma söögi kätte ja jooksin peatusesse ja sealt see buss tuligi - suht napikas. Siis sõitsin Sauepoole, no tõeline mullaralli. Ja siis tuli Tanel peale, thank god jälle ei pidanud jälle üksi sõitma. Teepeal vaatasime ta tunniplaani, niisama arvutis ringi ja vaatasin kuidas ta Mahjong Titans vms asja mängis, sain isegi pihta (kodus proovides hui viitsisin mängida ju :D ). Kodus vahetasin riided ja kohe läksin keldrisse klaasriidega undertail-i parandama. Ma nautisin selle vaigu ja riidega möllamist :-) nagu vähe ei oodanud seda ja tulemus hea, asi tugev ja värki. Homme, niipalju kui jõuan, alustan lihvimise ja muude modifikatsioonidega.

Edasi leppisime Junniga (kes tegi ka blogi), et lähme 16:00 ujuma. Mõeldud tehtud ja pool kuus tagasi väljas. Siis sõitsin koju ja pelmeene juustuga valmistama, tuli suht njämma isegi. Söögiajal oli ka arvuti ees ja sai räägitud seal, et õue läheks. Helen ühesõnaga ei tulnud ja läksime Helisega nortsi, kus olid juba teised ees: paljud. Edasi kui see koht kinni pandi läksime poe kaudu ER-i ja olime (külmetasime) seal pmst. Edasi läksime koju ära. Tegin kodus veel Waka Waka-st helina ja olen lahe nüüd.

Homme olen kodune, käin ujumas magan ja SIIS Panoraami! Tulge ka!!

Ülejäänust juba järgmine kord, ma arvan, et siiski mitte homme vaid ülehomme kui ma ennast välja maganud olen.

Tsaukssšš :-)

Monday, October 25, 2010

Kõik lepingud - null jutud.

Hõõõõõõõõõõõõõ!

On pühapäev, ei esmaspäev ja on vaheaeg :-) Sain just oma pelmeenid söödud (hommikusöök) võtsin tugitoolil mugava asendi sisse, et väheke kribada, et  mis juhtunud on.

Laupäeval olin kodune vahetasin autol rehve jne, siis oli linnas üks sünnipäev ja muud ei midagi. Selleeest oli aga pühapäev vähe kõvem. Kõigepealt sai ärgatud, arvutis oldud, koristatud jne. Siis toimus kerge söömaaeg, sest vanaisal oli sünnipäev.

Edasi tuli Junn 17 paiku siia ja hakkasime Ave kinki lõpuni viima. Tegime päris kenalt ära ja lahe oli oma kätetööd vaadata. Tegime väikse kõne Mortenile ja saime poe-ees kokku. Seal nägime juba teisi kes läksid Ave sünnipeävale ja siis trippisime poest, maximasse ja sealt jaama. Sõitsime rongiga linna ja edasi oli plaan bussiga minna. Enne seda käisime ka R-kioskist läbi, kust ostsin 2 pakki Diroli nätsu. Esialgu mõtlesin, et võtan ühe aga siis pressiti kaks peale, et sellega võib kastitäie nätsu võita. Mul oli suht suva ja proovsisin ära. Kui selle loosikaardi ära kraapisin, siis tuli välja, et ma sain endale KASTI nätsu :D Nii me siis läksimegi nätsudega peole. Kahjuks ma aga nende nätsudega koju ei jõudnud, sest see karp tehti maatasa, kui ma ära olin ja seega seda pole enam nüüd : / Miks te tegite nii?? Okei, edasi läks pidu täie hooga. Söödi krõpsu, joodi cocat, söödi SUURT torti jne. Rahval oli lõbus olla ja kõig said tantsida jne, tervitused Junn!! Enne keksööd oli pidu juba täieshoos ja rahvas oli suht hull juba. Kella ma väga ei vaadanud, sest ma ei jõudnd lihtsalt ja seega kellaaegadest ma eriti midagi ei tea. Järsku tuli sinna veel Saue rahvast juurde: Maasu, Tups, Muki, Erko, Rando jaa Matu (õiget nime ei tea :D). Lõpuks oli juba päris sassis ja tahtmine koju minna. Sebisin siis ennast Muki auto peale. Me sõitsime mingi ööö, viie ja kuue vahel ära sealt Sauele. Trippisin siis tuppa ära ja kerge arvuti, sest Erkoga pidime msn-is pasandama (ma ei tea kuhu see jäi) ja siis kohe magama ära.

Algas hommik.....

Bljaaa, tükkaega pole nii paha olnud. Viimati vist peale Keidu sünnipäeva. Ärkasin ka muidugi vara, tõin vett kohe + panin sinna seda laimivedelikku sisse (pidevat aitama) ja siis hakkasin telekat vaatama : P Lõpuks tuli uuesti uni ja kokkuvõttes ärkasin mingi kella 13 paiku. Siis oli juba parem :-) Järgnesid kerged jutuajamised "pralle"- s ja seletamised ki xx u-le. Ning siis  SÖÖMA. Parim asi peale ränka õhtut - õnneks oli isu. Ja nüüd ma olengi siin ringiga tagasi. Aga okei, nüüd liigub vist välja, et hingata värsket õhtu ja teistega muljeid jagada eilsest.

Kahjuks see koolivaheaeg on suht lühike, et midagi suurt-suurt teha ei saa, aga siiski puhkus :-)

Aga olgu, ma hakkan liigutama nüüd!!

Tsaukiiii :-)

Saturday, October 23, 2010

Kõik jutud - null lepingud.

Jouuuks,
Reedel oli siis viimane päev koolis rebastega, oli plaanis neile vahetundidel mängud ja siis kuuenda tunni ajal võimlas väike ristimine. Tunnid olid sellised imelikud, eks kõigil oli äreuvs ka sees tulevase nädala ees, SEST vaheaeg algas juu. Need mata tunnid Citu ja Eskoga kujunesid selliseks lõbusaks, siiski ma sain asjadest aru jne. Peale kuuendat tundi, ehk peale retsi pidime seda läga koristama hakkama, kaasaarvatud ka mina. Siis oli ilge kammajaa mingi põrandalapi krõpsuga, mis oli nuudleid täis. Koristajamutt läks ilgelt närvi, loopis asju jne. Pesin selle puhtaks ja mutt oli kohe täis hellust ja midaiganes, ühesõnaga mingi põrandalapi vars koos tallaga oli talle elu. Teeni seda ja ole rahulik!!! Siis läks edasi kojutrippides. Hakkasin tegelema viimase päeva piltidega, sest rahval oli kohe suur tahtmine neid saada. Tegin ära, kuid siiski mul oli RÄME uni kõik need viimased kolm päeva. Vist oli see sellest rebaste korraldamisest, kuigi mina ei korraldanud eriti midagi ju :P tegin pilti ainult. Maeitea mis Helen ja teised tunnevad. Läksin magama ja ärkasin viie paiku, sest siis läksime issiga trenni. Vahepeal suudeti mulle helistada maeiteamitu korda peolt ja teistelt. Joel tahtis minuga sinna saada, lisandus Silver, Morten tüütas jne. Aga kõik laabus. Käisin trennis, peale seda saunas ja oligi  minek. Saime Silveriga poe ees kokku, võtsin ta peale ja siis võtsime Jossu keilast ka peale. Autos läks ilgeks aegade meenutamiseks ja arutamiseks, et me kõik saame varsti 18. Siis oli minek peole, kuna ma olin seekord korras oli mul veitsa igav. See pidu mulle väga ei meeldinud, sest roobiti, taoti, peksti jne. Ühesõnaga ma sain sealt tulema, ma ei tea kellega, maksin talle ja sain tervelt koju :-). Tervelt, SEST oli ilgelt libe kojuõsita. Terve tee oli ment ka sabas jne. Hommikul oli ilgelt hea ärgata, mittemingit PAHAOLLA-t jne. Olin natuke ja siis läksime rehve vahetama kahe autoga. Nomaeitea kõik olid vist avastanud, et libe on ja koguneisd samal ajal mis me sinna punkti. Seega me jätsime ainult rehvid sinna ja pärast läksime tagasi ja vahetasime ära ja andsime suvekad ka balanssi. Õhtul oli veel väike sünts ja nüüd kodus tagasi.

Kirjutasin seekord nii ülevaatlikult kui sain, kuna ma olen veitsa unine ja sellest oleks vääga pikk jutt tulnud kui kõike meenutama hakata. Aga okeika sõbrad, homme läheb ka kergeks peoks, peab välja puhkama ennast..


Järgmise korrani :-)
Tsauuuuu....

Ainuke kes aru sai :-)

Thursday, October 21, 2010

Rebased

Nonii,

Eile ei kirjutanud, sest ei toimunud midagi eriti, ega täna on sama lugu.
Eile ostsime Morteniga kahepeale orja Vincenti ja Kelly. Täna panime nad riide. Kelly oli sõjaväelane ja Vincent tühipaljas daam kontsadel. Siis on veel nalja saanud rebaste asjus. Homseks on veel plaane, aga neid ei avalikusta.

Homme on veel ülisuper päev :-), kool lõpeb ja palju muid asju. Mittevähe ei oota homset ju. Homme veel paar tööd ja siis JA SIIS vsjo :-)

Jala sain korda ja mata kursuse ka NELJA, väheõnnelik.

Muud nagu juhutnud pole, aga oodake vaid. Terve nv on ees, kus juhtub niimõndagi.

Panen vist paar pilti ka oma orjadest.

Kelly

Vincent
Seni aga Tsaukaa..

Tuesday, October 19, 2010

Koss my love -.-

No hei,
Täna siis midagi erilist ei juhutnud. Esimene tund keemias sai niisama uneletud ja oldud, eks keemia õps sai isegi aru, sest temagi oli teatris. Edasi läksid tunnid juba libedamalt, AGA SIIS kehaline. Tavaliselt tulen ma sealt kui positiivselt laetud ioonike, aga seekord põrkasime Karliga kokku ja oh seda vigastust. Vasaku jala säärelihas on veistaa paistes ja paha on kõndida. Määrin juba külmageelide ja asjadega - loodan paranemist. Edasi lonkasin koju ja siis kerge mata vene ja vsjo. Homme matas viimane töö selle kursuse peale + peaksime kursuse hinded ka teada saama. Selle suure koduse funktsioonide uurimise sain ka MAX punktid, beat that.

Aga okei, ma nüüd olen edasi ja homme läheb rebastega tegelemiseks. Olge siis kohal 3 ja 4 vahetund aulas!!

Tsauh..

Monday, October 18, 2010

"Jahune pea", "lumememmeaju", "..ajus on sul kärbse aevastus..", ".. mida sa teed siin, miks sa klassis pole? marss magama!!"

Heipaaa!!
Täna siis esmaspäevast, kuigi on juda teisipäev. Pole hullu, sest saabusin just teatrist :-). Kaua-aega pole juba teatrit külastanud, niihea oli ülepikaaja + veel pikk etendus ka ( umbes 5 h kokku).

Aga noo nädal algas nagu nii supperilt, ärkasin kell 7 ja ma olin nagu Duracelli jänes, kohe nii virk ja puha. Ei mingit unelemist!! See oli juba positiivne. Edasi järgnes hommikusöök koos kakaoga loomulikult, väike leht ja koolipoole, kus kohtusin Heleniga. Alguses ma ei tundnud teda lausa ära, sest ta oli oma juuksed värvinud pruuniks. Kusjuures ta ise ütles ka, et ei tundnud ennast ära.

Nonii, edasi algasid juba tunnid ja siis tuli kohale Erko, ta oli vist ikka väga unine :D, põhjust oli ka, aga las ta magas rahus. Koolis nagu muud eriti midagi ei toimunud. Nagu tavaliselt ikka: peale teist lunch, peale neljandat (ainult esmaspäeviti) sööma, peale seitsmendat koju. See viimane tund, vajus jälle ära kuidagi : /, aga noh, eks kõik ole selleks ajaks juba väsinud ka kergelt.

Kojuminnes avastasin, et kaua lebotada ei saagi + mul oli üks asjaajamine ka veel ajada. Ajasin siis Ap korra kuumaks ja käisin uurimas, et kas Sauelt saaks klaasriiet, vaiku jne osta. Minu sihtkohas seda enam ei müüdud ja tulin tulema, sama teed tagasi. Võrr garagesse ja kohe tuppa tagasi. Kerge arvuti veel ja siis läks sättimiseks, et minna Linnateatrisse, etendusele "Tõde ja Õigus 2".

Linnasõit toimus seekord rongiga, õnneks polnud igav, sest ei pidanud üksi sõitma. Linnajõudes tahtsin veel viivuks võtta kakaod ja pirukat- saingi, jeee!

Kuigi ma olin seda etendust juba vähemalt korra näinud oli see siiski MEGA! Ma püüdsin koguaeg kõiki mõtteterasid meelde jätta, kuid neid häid ja tõsiselt häid tuli koguaeg niipalju peale, et eelmised nagu kustusid. Agano pliiats ja paber käes teatris olla on ka veits nõme :D. Minuarust jäi vaatajaskonnale enam meelde Mauruse koolis matemaatika tund, kus õpetajaks oli venekeelse aktsendiga Molotov. Tema matemaatika õpetamine ei seisnenud õpilaste peale karjumises ega sõimamises, vaid tema röökis nendega. Terve tund nimetas ta oma õpilasi "kanaajudeks", "lumememmeajudeks", ".. sul on ajus kärbseaevastus" jne jne. Kui avastas, et tal on kiire lõpetas tunni nõndaviisi: "... nonii oinaakari, mul hakkas kiire. Ma pean minema, kanakari juba ootab!" Inimesed olid sellel ajahetkel täielikult naerukrampides.

Edasi järgnes veel üks vaheaeg ja siis kolmas vaatus, kus hakkas asi silmnähtavalt lõppema ja kuskil 23:10 etendus siis lõppeski. Kuna Simo istus "exit"-ile kõige lähemal, siis korjas ta meie garderoobi numbrid ja lahkus nendega kõige varem ja nii oli meid päästetud sellest üüratust järjekorrast :-).

Edasi sõitsime juba Saue poole ja kõik oma kodudesse. Kuna ei jäänud midagi õppida, siis on kohe magama minek!

Tsaukaaaa :-)

Sunday, October 17, 2010

Peaproov..

Noniii lugejad on pühapäeva õhtu ja aeg homme kooli minna :-)

Täna siis ei toimunud suurt midagi - pühapäev siiski. Ärkasin 9:55 paiku ja siis ei põõnanud edasi, vaid ikka ärkasin kohe püsti, kiire pesu ja kohe arvutisse.  Arvutis, nagu ikka polnud midagi teha, tegin põhivärgid ära, mõtlesin nats ja läksin garagesse. Pole kaua aega garages veetnud since i had Stella, muide see uuesti müügis nüüd :(. Garages proovisin peale oma undertail-i ja proovisin selgusele jõuda oma suksu esilaternas. Siiski jäi see seekord kinniseks ja ei muutunud midagi :/ tahaks pimedassõites ka midagi näha. Siiski, et underit tuleb kõvasti fixida olen ma selle üle õnnelik, sai soodsalt ja puha. Peale seda läksin tuppa tagasi ja algas jälle igavlemine, seekord oli msn vähe elavam juba. Kuna ma polnud kella 9:55 saati, ehk ärkamisest saati söönud tuli isu midgai valmistada for real, mitte osta mingit valmiscräppi ja seda sisse ajada ja pärast tunda, et keha on täis E-545-tesi. Seega läksin poodi, ostsin hakkliha ja tegin ühe kausitäie kartuli-hakklihavormi. Senikaua kuni see valmis vaatasin filmi "The Onion Movie" - suht mõttetu film minuarust, mingid uudised koguaeg jne. Film jäi pooleli kuna ahi tirises ja oli söögiaeg. See minu esmavalmistatud kartulivorm oli isegi väga hea ;) oleks võinud siiski rohkem mahlane olla.

Peale seda käisin käbe pesemas ära ja magustoidule = Tutti Frutti Choco ja parki istuma. Sõin oma kommid ära, vaatasin kui paha Junnil on ja lasin koju leebet, sest oli juba ka külm.

Kodus sai siis nats jälle nokitud kartulivormi ja oma tuba koristatud. Seejärel tulid vanemad koju, sain oma nv plaanidest rääkida ja hakkasin matat tegema. Alguses tundud masterraske, aga ma nats kasutasin ajurakke ja Excelit ja oligi olemas, how nice, mõned jäid ikka tegemata ka -  aju lihtsalt ei käinud üle neist. Viimaste kohta uurib õpetajalt homme.

Ahjaa, homme on KULTUURIPÄEV, läheme väikse rahvaga koolist linnateatrisse "Tõde ja Õigus 2" vaatama, kuigi ma olen seda näinud tahan ikkagi minna. Seekord jääb vist eripakkumine Le Chetau restoranis Simoga ära, sest tal autokool. Ma ei teagi mis ma teen, viisakas söögikohas võiks korra enne etendust peatuda, aga seda ma veel vaatan.

Homme hommikune ujumine on ka veel kahtluse all mul, mõtlen veel ja uurin kes veel tuleks, aga nüüd ma lõpetan kirjutamise ja hängin veitsa arvutis ja siis sliipi.

Ooops, panen ka paar pilti:P

Suksu underiga


Tsaukaaaa...